Purmerend

Kerststress in Purmerendse binnenstad

Purmerend – Erg druk was het vandaag in de Purmerendse binnenstad. De laatste boodschappen en cadeau’s werden nog even binnengehaald.

Een medewerker van een winkel in het Eggert gaf aan dat er ook geïrriteerde bezoekers waren door de drukte en de lange rijen in de winkels. “Maar over het algemeen gezien is deze dag best wel een feest.”

Diverse winkeliers gaven aan tevreden te zijn over de omzetten die de afgelopen week behaald zijn. “Ik loop de benen uit mijn lijf de laatste dagen maar het is het waard. In Januari kunnen we weer een beetje bijkomen.”

Handhaving gaf op social media aan dat er door deze drukte ook zakkenrollers actief zouden kunnen zijn. Gisteren is er in de binnenstad ook een persoon gerold.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.