20.8 C
Purmerend
woensdag 17 juli 2024
HomePurmerendKerststress in Purmerendse binnenstad

Kerststress in Purmerendse binnenstad

Purmerend – Erg druk was het vandaag in de Purmerendse binnenstad. De laatste boodschappen en cadeau’s werden nog even binnengehaald.

Een medewerker van een winkel in het Eggert gaf aan dat er ook geïrriteerde bezoekers waren door de drukte en de lange rijen in de winkels. “Maar over het algemeen gezien is deze dag best wel een feest.”

Diverse winkeliers gaven aan tevreden te zijn over de omzetten die de afgelopen week behaald zijn. “Ik loop de benen uit mijn lijf de laatste dagen maar het is het waard. In Januari kunnen we weer een beetje bijkomen.”

Handhaving gaf op social media aan dat er door deze drukte ook zakkenrollers actief zouden kunnen zijn. Gisteren is er in de binnenstad ook een persoon gerold.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
20.8 ° C
22.8 °
18.9 °
71 %
1.8kmh
6 %
wo
21 °
do
22 °
vr
26 °
za
29 °
zo
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.