Purmerend

Beeldverslag van de bouw Klein Where

Purmerend – Op 31 januari waren er twee leerlingen van SG Het Triade bij Regio Purmerend op stage, onderstaand hun verslag en bevindingen. De door hun gemaakt foto’s hebben ze zelf uitgeselecteerd voor publicatie alsmede de tekst, deze komt geheel bij de leerlingen vandaan.

PURMEREND – De bouw van Klein Where is in januari 2017 begonnen. De bouw zal medio 2019 klaar zijn. Op de locatie naast het Leeghwaterpark zullen ca. 125 nieuwbouwwoningen worden gerealiseerd.

De koopwoningen worden gebouwd naast de Purmerweg in de wijk Wheermolen. En bevinden zich naast het Leeghwaterpark.

Op dit moment wordt de grond gesaneerd en wordt het uitvaartcentrum verplaatst naar Purmerweg 94. Intussen zijn bomen omgekapt, sloten zijn volgegooid en de oude bedrijfspanden zijn gesloopt.

 

 


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

2 commentaren

  1. Leuk om zo op de hoogte te worden gehouden. Alleen zijn bij mij de foto’s slecht te zien.

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: