8 C
Purmerend
woensdag 24 april 2024
Home* Edam-VolendamMaatregelen i.v.m. bezoek Geert Wilders

Maatregelen i.v.m. bezoek Geert Wilders

**** UPDATE DONDERDAG 23 FEBRUARI 15:31****
Lijsttrekker Geert Wilders van de PVV zegt zijn geplande bezoek aan Volendam van zaterdag af. Gisteren kwam naar buiten dat er aanwijzingen zijn dat een lid van het beveiligingsteam mogelijk geheime informatie heeft gelekt naar een Marokkaans-Nederlandse criminele organisatie. De beveiliger zit in voorarrest

Edam-Volendam – Op zaterdag 25 februari a.s. bezoekt Geert Wilders Volendam. In verband hiermee worden de volgende verkeersmaatregelen genomen:

  • Vanaf 09.30 uur moet de loswal aan de Haven volledig vrij zijn van geparkeerde voertuigen. Zo nodig worden voertuigen weggesleept.
  • Vanaf 10.30 uur is de dijk volledig afgesloten voor autoverkeer, dus ook voor pashouders. De afsluiting vindt plaats door middel van de verzinkbare palen aan het begin van het Noordeinde en Zuideinde. Ook de andere palen op de Haven en achter het Zuideinde / Slobbeland zullen omhoog worden gezet.
  • Vanaf 10.30 uur wordt ook geen autoverkeer meer toegelaten in de Brugstraat en de Zeestraat tussen de Stationsstraat en de Haven.
  • Alle verkeersmaatregelen zijn van kracht tot 15.00 uur of zoveel eerder als mogelijk.


Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,902FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
8 ° C
11.1 °
6.7 °
73 %
3.6kmh
81 %
wo
9 °
do
10 °
vr
12 °
za
15 °
zo
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.