* Edam-Volendam* VerkiezingenPolitiek

Maatregelen i.v.m. bezoek Geert Wilders

**** UPDATE DONDERDAG 23 FEBRUARI 15:31****
Lijsttrekker Geert Wilders van de PVV zegt zijn geplande bezoek aan Volendam van zaterdag af. Gisteren kwam naar buiten dat er aanwijzingen zijn dat een lid van het beveiligingsteam mogelijk geheime informatie heeft gelekt naar een Marokkaans-Nederlandse criminele organisatie. De beveiliger zit in voorarrest

Edam-Volendam – Op zaterdag 25 februari a.s. bezoekt Geert Wilders Volendam. In verband hiermee worden de volgende verkeersmaatregelen genomen:

  • Vanaf 09.30 uur moet de loswal aan de Haven volledig vrij zijn van geparkeerde voertuigen. Zo nodig worden voertuigen weggesleept.
  • Vanaf 10.30 uur is de dijk volledig afgesloten voor autoverkeer, dus ook voor pashouders. De afsluiting vindt plaats door middel van de verzinkbare palen aan het begin van het Noordeinde en Zuideinde. Ook de andere palen op de Haven en achter het Zuideinde / Slobbeland zullen omhoog worden gezet.
  • Vanaf 10.30 uur wordt ook geen autoverkeer meer toegelaten in de Brugstraat en de Zeestraat tussen de Stationsstraat en de Haven.
  • Alle verkeersmaatregelen zijn van kracht tot 15.00 uur of zoveel eerder als mogelijk.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.