PurmerendSport

Nominatieronde voor de Sport Awards Purmerend sluit binnenkort

Purmerend – RTV Purmerend organiseert samen met Spurd en Sportraad de zoektocht naar het beste sporttalent van Purmerend. De winnaars worden ook dit jaar tijdens het groots sportgala in Theater de Purmaryn bekend gemaakt. Iedereen kan zijn of haar sportheld nog gedurende twee weken voordragen via www.rtvpurmerend.nl. Nomineer snel! De nominatieronde sluit 5 maart a.s.

Via de website van RTV Purmerend kan iedereen getalenteerde sporters doorgeven die een grote of kleine prestatie hebben geleverd. Er zijn vier categorieën: beste sportman, sportvrouw, jeugdsporter (tot en met 15 jaar) en sportteam. Ook de aanmoedigingsprijs van de Sportraad zal tijdens het sportgala worden uitgereikt, maar hiervoor kan niet worden gestemd/genomineerd.

Woordvoerder/eindredacteur Esther Perez-Vink benadrukt dat het belangrijk is dat iedereen nu zijn of haar sporttalent doorgeeft: “Het zou zonde zijn als iemand niet wordt genomineerd, maar wel het afgelopen jaar een ontzettend goede prestatie heeft neergezet. Diegene krijgt dan niet de kans om mee te doen. We benaderen daarom ook actief de sportclubs om hun talentvolle leden aan ons door te geven. We roepen daarnaast vooral familie en vrienden op om hun talenten aan te melden”. Er is bij de Sport Awards niet alleen aandacht voor topsport, ook breedtesport komt volop aan bod tijdens het gala op 30 april 2017.

Nominaties kunnen worden uitgebracht tot en met zondag 5 maart 2017. Deze nominatieronde loopt dus nog, maar sluit binnenkort. Daarna kiest de jury vijf genomineerden per categorie. De jury bestaat uit Gerrit Aafjes (Spurd), Roald Helm (Wethouder Sport Purmerend), Melvin Smid (grondlegger Sport Awards Purmerend) en juryvoorzitter Bert Slegt (Sportraad).

Hierna volgt een stemronde die drie weken duurt. Met kan dan stemmen op de vijf genomineerden die per categorie door de jury gekozen zijn. Hieruit volgt een top drie die tot stand is gekomen met de punten van de jury én de binnengekomen stemmen van het publiek. Deze finalisten worden uitgenodigd voor het sportgala, dat 30 april plaatsvindt in Theater de Purmaryn. De winnaars worden hier bekend gemaakt.

RTV Purmerend organiseert de Sport Awards omdat de mediaorganisatie het belangrijk vindt dat er een podium is voor lokale top- en breedtesportBedrijven en organisaties die hun naam willen verbinden aan het gala kunnen nog steeds contact opnemen met RTV Purmerend via www.rtvpurmerend.nl. Het spektakel is te volgen via de Facebookpagina ‘Sport Awards Purmerend’.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.