17.4 C
Purmerend
zaterdag 22 juni 2024
HomePurmerendLedenbijeenkomst Katholieke Bond van Ouderen (KBO)

Ledenbijeenkomst Katholieke Bond van Ouderen (KBO)

Purmerend – Vrijdag 24 maart a.s. houdt KBO weer hun ledenbijeenkomst, welke in het teken staat van onze beschermheilige St. Jozef. De bijeenkomst zal beginnen met de Eucharistie viering in de St. Nicolaaskerk aan de Kaasmarkt 15 te Purmerend en vangt aan om 13.30 uur. 

Pastoor Marcelo Saläo Rocha zal voorgaan in deze viering. Na afloop gaan de leden naar `t Stamhuis in de Kerkstraat 11-Purmerend waar een kopje koffie/thee zal worden aangeboden met iets lekkers. De Lourdesgroep van het Bisdom Haarlem-Amsterdam zal aanwezig zijn om de leden te informeren over de Reizen naar Lourdes en zal tevens artikelen te koop aanbieden gemaakt door vrijwilligers voor het Lourdesfonds en bestemd voor diegenen die graag deze reis eens mee willen maken, maar niet over de nodige financiële middelen beschikken. De medewerkers zullen de leden geheel adviseren over de vele mogelijkheden. Deze gezellige middag zal worden afgesloten met de welbekende Bingo, waar vanzelfsprekend weer vele leuke, nuttige prijzen te winnen zullen zijn.

Natuurlijk, zijn ook uw buren, kennissen en/of familieleden van harte welkom om de gezellige en gemoedelijke sfeer bij de Katholieke Bond van Ouderen (KBO) te komen proeven. U zult er nooit geen spijt van hebben. Meld u aan als lid en zie wat u daar allemaal voor krijgt. Ons landelijk blad de Nestor en ons afd. blad “BIJ DE TIJD” elke maand weer.

Aanmelden kan hier: http://www.kbonoordholland.nl/afdelingen/?page=detail&id=92Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,946FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
17.4 ° C
18.9 °
16.2 °
70 %
0.5kmh
4 %
za
16 °
zo
21 °
ma
22 °
di
25 °
wo
26 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.