* advertiorialPurmerend

Nieuw filiaal voor speelgoedketen Top1Toys in Purmerend

Purmerend – Op zaterdag 18 maart opent speelgoedketen Top1Toys een nieuw filiaal aan de Hoogstraat 24 in Purmerend. De nieuwe winkel bevat meer dan 450 m2 aan speelgoed en mooie aanbiedingen, die op een overzichtelijke wijze gepresenteerd worden. ‘’De opening van de nieuwe winkel wordt extra speciaal dankzij de Hatchimals, die weer terug van weg geweest zijn! Speciaal op de openingsdag zijn de Hatchimals te verkrijgen voor slechts € 49,98 per stuk,’’ aldus de enthousiaste eigenaar Johan van Dillen. 

De nieuwe winkel is ingericht volgens de nieuwe, frisse huisstijl van Top1Toys. Deze huisstijl is onderdeel van de nieuwe formule die door het moederbedrijf Otto Simon uit Almelo is ontwikkeld. Top1Toys telt op dit moment bijna 100 vestigingen in heel Nederland, waarvan het filiaal in Purmerend één van de eerste is in de nieuwe stijl. Eerder dit jaar opende Top1Toys ook in Bussum en Amersfoort de deuren van een nieuw filiaal.

 Top1Toys staat bekend als de speelgoedzaak van Nederland. De nieuwe uitstraling van de winkelketen geeft duidelijk aan dat er naast een specialistisch assortiment ook veel aanbiedingen verkrijgbaar zijn, zoals de tijdelijke ‘Actie’-artikelen, maar ook veel ‘Budget’-artikelen met een vaste lage prijs.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.