* KidstipsPurmerend

Speeltuin de Speelkraam ontwaakt uit Winterslaap

Purmerend – Zaterdag 1 april, op de grappigste dag van het jaar, opent Speeltuin de Speelkraam weer haar deuren. Dit jaar alweer voor de vijfde keer. Het jubileum zelf vieren wij met een feestweekend in juli. Maar vanaf 1 april zijn jullie weer van harte welkom op woensdag, zaterdag en zondag.

In het voorste gedeelte zijn er, speciaal voor de jongere kinderen, nieuwe trampolines en een prachtig klimtoestel gekomen. De grote trampoline is naar achter verplaatst. Dit is mogelijk gemaakt door vele donaties en sponsorgelden.

Vanaf 01 april tot en met de herfstvakantie is de Speelkraam geopend op:

– woensdag van 13.00 tot 17.00 uur
– zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur
– zondag van 11.00 tot 17.00 uur

Wij hebben er weer heel veel zin in en hopen jullie weer spoedig te zien. En net als ieder jaar zoeken wij enthousiaste vrijwilligers voor verschillende diensten. Voor informatie [email protected] Volg ons op Facebook en Twitter voor meer informatie!

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.