21.3 C
Purmerend
dinsdag 26 september 2023
Home* DuurzaamGrote regionale Duurzaamheidsbeurs

Grote regionale Duurzaamheidsbeurs

Maar liefst 50 ondernemers komen zaterdag 22 april naar Art Hotel Spaander in Volendam om hun nieuwste producten te tonen op het gebied van energiebesparing. De beurs is gratis. Vanaf 10.00 uur bent u van harte welkom. Om 11.00 uur opent de bekende RTL-4- weerman en bevlogen klimaatkenner Reinier van den Berg de beurs. Hij en andere deskundigen geven in aparte zalen interessante presentaties. In diverse zalen staan stands, terwijl op het parkeerterrein van Spaander producten als auto’s en fietsen worden getoond.

Totaalbeurs

Want natuurlijk zijn de bekende auto- en fietsmerken er om u te laten zien dat comfort, snelheid en milieubewustzijn uitstekend samengaan. Verder bedrijven met de nieuwste zonnepanelen, spouwmuurisolatie, witgoed en waterzuivering. U krijgt informatie over de kracht van windenergie. Ook kunt u genieten van streekfoodproducten uit onder andere de Beemster. Verder laten bedrijven zien hoe dagelijkse producten via recycling hergebruikt worden of eenvoudig gerepareerd worden in de Repaircafé’s uit Purmerend en Edam. Ons bewustzijn wordt op de beurs vergroot door deelnemers als Milieudefensie en bezorgde streekbewoners die aandacht vragen voor het dichtplaveien van onze voor- en achtertuinen waardoor water moeilijk weggaat. Kortom: een ‘totaalbeurs’ voor iedereen die wil bijdragen aan een beter milieu en wil besparen op zijn uitgaven.

Organisatie

De beurs wordt georganiseerd in samenwerking met de gemeenten Purmerend, Edam-Volendam en Beemster.

Mooie prijs

Deelnemers hebben kans op een spectaculaire rondvlucht boven het IJsselmeer en interessante locaties in de regio, zoals de windmolens en de energieweide in Purmerend, in een bekende Catalina. Diverse rondvluchten vertrekken vanaf 12.00 uur vanaf het parkeerterrein van Art Hotel Spaander.

Parkeren

Bij goed weer is een mooie rit met de fiets het meest aan te raden. Auto’s kunt u parkeren bij het Marinapark aan het zuideinde van Volendam, in de parkeergarage Kielstraat of op parkeerterrein Zorgcentrum Gouwzee/Nicolaashof.

Meer informatie

Zie voor meer informatie de Facebookpagina van de Duurzaamheidsbeurs Waterland.
Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,619FansLike
2,502VolgersVolg
1,618VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
21.3 ° C
22.8 °
20 °
67 %
3.6kmh
100 %
di
21 °
wo
22 °
do
19 °
vr
19 °
za
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.