10.2 C
Purmerend
donderdag 4 april 2024
HomeEvenementBevrijdingsPop op de Koemarkt viert 79 jaar vrijheid

BevrijdingsPop op de Koemarkt viert 79 jaar vrijheid

Purmerend – Op zondag 5 mei wordt de Koemarkt omgetoverd tot een groot muziekfestival. BevrijdingsPop, het jaarlijkse evenement dat de vrijheid viert, staat weer op het programma. Dit jaar is het extra bijzonder, want het is 79 jaar geleden dat ook Purmerend werd bevrijd van de Duitse bezetting.

De hoofdact van BevrijdingsPop 2024 is de band DareDevils, die vorig jaar ook al een spetterend optreden gaf. De band staat bekend om hun energieke mix van rock, pop en dance. De andere bands en acts die het podium zullen betreden, worden binnenkort bekendgemaakt.

Vrijheid is niet vanzelfsprekend

Het thema van BevrijdingsPop 2024 is ‘vrijheid is niet vanzelfsprekend’. Met de vele oorlogen en conflicten die nog steeds in de wereld woeden, wil de organisatie de bezoekers bewust maken van het belang van vrijheid en vrede. Ook wil ze de verhalen van de oorlogsgeneratie doorgeven aan de jongeren, zodat de geschiedenis niet vergeten wordt.

Niet meer gratis

BevrijdingsPop in Purmerend is dit jaar voor het eerst niet meer gratis toegankelijk. De organisatie zegt dat de kosten voor licht, geluid, beveiliging en personeel te hoog zijn geworden om het evenement zonder entree te kunnen organiseren. De kaartjes kosten 14 euro per stuk en zijn vanaf 14 februari te koop.

Voor meer informatie kunnen de geïnteresseerden terecht op de website bevrijdingspoppumerend.nl.

Relevant artikel:Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,863FansLike
2,541VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
10.2 ° C
10.6 °
9.4 °
76 %
7.2kmh
98 %
do
13 °
vr
14 °
za
22 °
zo
17 °
ma
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.