* KidstipsPurmerend

Kidsclub Overwhere viert 1 jarig bestaan

Purmerend – Kidsclub Overwhere is een initiatief van buurtbewoners uit de overwhere voor de kinderen in de overwhere. Op 31 maart 2017 bestonden ze 1 jaar en dat werd vandaag uitbundig gevierd. De kinderen werden getrakteerd op limonade en cake met slagroom.

Zo konden de kinderen vandaag paaseieren zoeken, meedoen aan een ei-loop wedstrijd, knutselen en voetballen. Het team van vrijwiligers van de kidsclub staat uit 7 vrijwiligers die om de week op woensdag iets voor de kinderen uit de wijk Overwhere organiseren. Dit varieert van iets creatiefs tot iets sportief. Medewerkers van Spurd begeleiden de kinderen in de verschillende sporten.

De Kidsclub zit in de jeugdruimte van de Taborkerk, de ingang is aan de Scheldestraat. Bij slecht weer en in de herfst/wintermaanden sporten ze in de gymzaal aan de Doplaan (achter AH XL). Bij mooi weer is dat rondom de kerk. Deelname voor kinderen is gratis.

Kidsclub Overwhere kan deze activiteiten organiseren door een kleine subsidie van de gemeente Purmerend.

Meer informatie op hun Facebookpagina.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.