17.4 C
Purmerend
zondag 23 juni 2024
Home* KidstipsKidsclub Overwhere viert 1 jarig bestaan

Kidsclub Overwhere viert 1 jarig bestaan

Purmerend – Kidsclub Overwhere is een initiatief van buurtbewoners uit de overwhere voor de kinderen in de overwhere. Op 31 maart 2017 bestonden ze 1 jaar en dat werd vandaag uitbundig gevierd. De kinderen werden getrakteerd op limonade en cake met slagroom.

Zo konden de kinderen vandaag paaseieren zoeken, meedoen aan een ei-loop wedstrijd, knutselen en voetballen. Het team van vrijwiligers van de kidsclub staat uit 7 vrijwiligers die om de week op woensdag iets voor de kinderen uit de wijk Overwhere organiseren. Dit varieert van iets creatiefs tot iets sportief. Medewerkers van Spurd begeleiden de kinderen in de verschillende sporten.

De Kidsclub zit in de jeugdruimte van de Taborkerk, de ingang is aan de Scheldestraat. Bij slecht weer en in de herfst/wintermaanden sporten ze in de gymzaal aan de Doplaan (achter AH XL). Bij mooi weer is dat rondom de kerk. Deelname voor kinderen is gratis.

Kidsclub Overwhere kan deze activiteiten organiseren door een kleine subsidie van de gemeente Purmerend.

Meer informatie op hun Facebookpagina.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,946FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
17.4 ° C
18.9 °
16.2 °
70 %
0.5kmh
4 %
za
16 °
zo
21 °
ma
22 °
di
25 °
wo
26 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.