16.2 C
Purmerend
woensdag 22 mei 2024
Home* DuurzaamEnquete toekomst afvalinzameling

Enquete toekomst afvalinzameling

Op woensdag 12 april start de gemeente Purmerend een bewonersonderzoek over het scheiden en inzamelen van huisvuil. De afvalenquête is digitaal in te vullen via de website van de gemeente. Het doel van de enquête is om een beter beeld te krijgen van de meningen en wensen van inwoners als het gaat om afval scheiden.

Iedereen in Purmerend mag de enquête invullen, of men nu woont in hoog- of laagbouw, gebruikmaakt van ondergrondse of inpandige containers, of rolcontainers aan huis heeft.

Wethouder Mario Hegger hoopt dat veel Purmerenders de enquête gaan invullen: ‘Het is nu twee jaar geleden dat we op grote schaal aandacht besteedden aan het belang van afval scheiden en een aantal wijzigingen hebben doorgevoerd in de afvalinzameling. We merken dat dat heeft geholpen. Mensen bieden meer afval gescheiden aan en er blijft daardoor minder restafval over. De  ontwikkelingen op het gebied van afval gaan alleen dusdanig snel dat we scherp moeten blijven kijken naar de toekomst. De mening en ideeën van bewoners willen we hierin meenemen.’

Het invullen van de enquête duurt maximaal vijf minuten en onder alle inzendingen verloot de gemeente een aantal cadeaubonnen van Intratuin ter waarde van 15 euro. Meedoen kan van 12 april tot en met 12 mei op www.purmerend.nl/afvalenquete.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,924FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
16.2 ° C
17.2 °
15 °
73 %
6.7kmh
100 %
wo
18 °
do
17 °
vr
16 °
za
17 °
zo
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.