14 C
Purmerend
maandag 24 juni 2024
HomePurmerendOpening Multifunctionele Sporthal zaterdag 23 september

Opening Multifunctionele Sporthal zaterdag 23 september

Purmerend – De bouw van de Multifunctionele Sporthalaan de Van IJsendijkstraat nadert zijn voltooiing. Sloeg wethouder Roald Helm eind oktober vorig jaar nog de ‘eerste officiële paal’, nu is de datum van de officiële opening bekend: zaterdag 23 september 2017.

Open dag voor inwoners

De precieze daginvulling is nog even een verrassing, maar Purmerenders jong en oud zijn ‘s-middags van harte welkom om het nieuwe sportpaleis te bewonderen. Verschillende sportverenigingen zijn aanwezig met leuke presentaties en veel informatie over hun club. Zie je iets leuks? Inschrijven is dan direct mogelijk. Wie weet ontdek je wel een sport waarvan je het bestaan niet wist!

Allure

De multifunctionele hal krijgt twee sporthallen en een turnhal. Dit sluit aan bij een groeiende behoefte aan binnensportaccommodaties die bestaat bij het onderwijs en de sport(verenigingen). Wethouder Helm: “Sport heeft een grote maatschappelijke betekenis. Het is belangrijk voor de sociale samenhang in de stad en het is goed voor mensen en hun gezondheid. Als wethouder van een stad met inmiddels 80.000 inwoners zet ik mij graag in om sport in Purmerend meer op de kaart te zetten. En met de nieuwe sporthal doen we dit zeker! Het is een hal met allure. We bieden onze inwoners hiermee een sportieve toekomst.”

Relevante artikelen: https://regiopurmerend.nl/?s=sporthal

 Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,949FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
14 ° C
15.1 °
13 °
80 %
0.9kmh
8 %
ma
23 °
di
25 °
wo
26 °
do
26 °
vr
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.