Jan van Egmond Lyceum grote winnaar School Media Awards 2017

Purmerend – Schoolkrant ‘JEL+Magazine’ van het Jan van Egmond Lyceum mag zich een jaar lang de beste schoolkrant van Nederland noemen. Bij de uitreiking van de School Media Awards 2017 ontving de redactie de Award voor ‘Beste Schoolkrant’.

De jury roemde de schoolkrant, die meer overkomt als een professioneel magazine, onder andere vanwege de goede lay-out, de variatie en de persoonlijke verhalen. Ook wint de redactie van het Jan van Egmond Lyceum de Award voor ‘Beste Online Uiting’ met hun website Jelplus.nl.

De winnaars werden gekozen door een vakjury. In totaal werden er vier verschillende Awards uitgereikt. Behalve de twee prijzen voor de school uit Purmerend, wint het St. Ignatiusgymnasium uit Amsterdam de Award voor ‘Beste Cover’.  Het Zaanlands Lyceum uit Zaandam valt in de prijzen in de categorie ‘Beste Artikel’.

De winnende redacties krijgen naast de titel ook verschillende prijzen uitgereikt. Zo wordt er een bezoek gebracht aan de redactie van BNN en bezoekt een redactie het Rijksmuseum voor een exclusieve rondleiding.

Jury
De jury van de School Media Awards 2017 wordt gevormd door Luis Mendo (illustrator en designer), Jordi van de Bovenkamp en Alvin de Groot (Boomerang Create), Elize Kerseboom en Rick van Veluw (redacteuren CJP).

De online uitreiking van de School Media Awards is te bekijken via schoolmediaawards.nl. De School Media Awards wordt voor de vijfde keer georganiseerd door Apprentice.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt