112Volendam

Beelden inbraak juwelier aan de Haven

Volendam – In de nacht van maandag 23 op dinsdag 24 januari werd er rond 05.00 uur ingebroken bij een juwelier aan de Haven in Volendam. Op vrijgegeven beelden is te zien dat de mannen naar binnen gaan via een raam op de eerste verdieping.

In de winkel slaan ze de vitrines in en stoppen de buit in tassen. Vervolgens verlaten ze het pand weer via de eerste verdieping met behulp van een touw.

Een getuige heeft gezien dat twee personen die nacht iets aan het zoeken waren. Zij zijn gezien met een Seat Leon. Mogelijk is meer mensen opgevallen dat deze mannen op zoek waren of wellicht zijn er mensen die de Seat Leon die nacht hebben gezien.

Beelden: Politie

 

 


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.