14 C
Purmerend
maandag 24 juni 2024
Home* UitgaanAquaDisco Cowboys & Indianen! in Spurd-Leeghwaterbad 

AquaDisco Cowboys & Indianen! in Spurd-Leeghwaterbad 

Purmerend – Het muziek- en dansfeest AquaDisco! in het zwembad in Purmerend heeft vrijdagavond 19 mei als thema Cowboys & Indianen. Cowboymuziek, een cowboydans, lasso werpen, stokpaardenrace en een rodeostier waarop kinderen hun ‘zitvastheid’ kunnen testen maken de sfeer van het wilde westen. 

In het recreatiebad van het Leeghwaterbad klinken vrijdagavond 19 mei vanaf zeven uur naast countrymuziek kinderhits en hitparadenummers. De kinderen kunnen daar lekker op dansen of er van genieten tijdens het spelen of zwemmen in het water. Voor stoere kids is er een rodeostier om te temmen.

De deuren van het zwembad in Purmerend zijn voor de AquaDisco! open vanaf 18.30 uur. Het dansfeest begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Kinderen tot en met veertien jaar kunnen hun favoriete dansmuziek zeker horen door deze uiterlijk enkele dagen voor de AquaDisco! aan te vragen via [email protected] of bij de receptie in het zwembad in Purmerend.

Voor de toegangsprijs van € 5,20 is er veel dansmuziek en lekker zwemwater. De toegangskaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de receptie in het Spurd-Leeghwaterbad. Jonge muziek- en waterliefhebbers tot en met acht jaar of zonder zwemdiploma moeten tijdens de AquaDisco! in of bij het recreatiebad zijn vergezeld door een (betalende) volwassene in zwemkleding.

Sportief en met plezier bewegen op jonge leeftijd bevordert een gezonde leefstijl. Het muziek- en dansfeest trekt elke keer honderden jonge bezoekers. Na 19 mei is de volgende AquaDisco! in het Leeghwaterbad in Purmerend vrijdagavond 21 juni.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,949FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
14 ° C
15.1 °
13 °
80 %
0.9kmh
8 %
ma
23 °
di
25 °
wo
26 °
do
26 °
vr
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.