* Goede doelenEvenementRegionaalSport

Fietsen voor Het vergeten kind

Purmerend – De internationale organisatie van de Lionsclubs bestaat dit jaar 100 jaar (Centennial). De Lionsclubs uit de regio’s Zaanstreek, Waterland en Kennemerland hebben daarom besloten om op 11 juni 2017 een fietstocht voor het hele gezin te organiseren. De opbrengst wordt opgedragen aan Het vergeten kind.

Het vergeten kind is een brede landelijke actie, een prachtig doel om een bijdrage aan te leveren. Jammer genoeg blijft dat nodig, omdat er nog steeds een grote groep kinderen buiten de boot valt. Zij verdienen extra steun. Vergeten kinderen zijn mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten of gevlucht en groeien op in sobere instellingen met minimale speelmogelijkheden.

De Lions willen zich graag inzetten om het leven van deze kinderen te verbeteren. Daarom nodigen de Lionsclubs iedereen, jong en oud, uit om mee te fietsen. De afstand van onze fietstocht is rond de 25 km en prima geschikt voor recreanten. Er zijn vier verschillende opstappunten met routes naar het evenemententerrein nabij de Zaanse Schans.

Op dit evenemententerrein bij VV Zaandijk (bestaat ook 100 jaar) kan men sporten en spelen onder het genot van een hapje en een drankje.

Kortom een gezellige dag voor gezinnen, vrienden, vriendinnen of als personeelsuitje.

Een laagdrempelige gezellige sportieve dag, waarbij u Het vergeten kind steunt.

De opstapplaats in Purmerend is het Van Der Valk hotel aan de Purmerenderweg 232 bij de Beemsterbrug. Vanaf dit punt is er een puzzelroute over voornamelijk autoluwe wegen naar Zaandijk. De starttijd is tussen 09:00 – 11:00 uur.

De bijdrage voor deelname aan de fietstocht is per deelnemer € 7,50, kinderen € 3,00. Voor deelname kan men zich van te voren opgeven via  www.trappenvoorhetgoededoel.nl of op de startlocatie tijdens de aangegeven vertrektijd.

Foto: aangeleverd door Lionsclub Purmerend Marktstaede


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.