Regionaal

06 90221106 belt half nederland

Purmerend – Honderduizenden mensen zijn vandaag meerdere keren gebeld door telefoonnummer 06 90221106. Als je het nummer terug belt is het niet bereikbaar. Als je het nummer wel opneemt hoor je diverse soorten berichten. 

Vanuit de officiële instanties zijn er nog geen verklaringen gedaan of dit een gevaarlijk nummer betreft en/of wat eventuele gevolgen zijn. Maar het feit is dat honderduizenden mensen vandaag zijn gebeld.

Hieronder een overzichtje van een aantal meldingen van het nummer +31690221106.

Update: Voor deze telefoontjes is de app Jokesphone gebruikt die grappen naar vrienden of anderen kan zenden. Verder onderzoek leerde dat als je gebruikt maakt van een oudere versie van de app, je een code kan activeren die dan onbeperkt grappen kan verzenden. Het telefoonnummer is zelf onschadelijk en als je terugbelt kan het buiten de normale tarieven geen extra kosten met zich meebrengen. Het nummer zelf is van een provider die pre-paid kaarten levert.

Eventuele verdere updates plaatsen we in dit artikel.

 

 

 


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.