4 C
Purmerend
woensdag 28 februari 2024
HomeRegionaal06 90221106 belt half nederland

06 90221106 belt half nederland

Purmerend – Honderduizenden mensen zijn vandaag meerdere keren gebeld door telefoonnummer 06 90221106. Als je het nummer terug belt is het niet bereikbaar. Als je het nummer wel opneemt hoor je diverse soorten berichten. 

Vanuit de officiële instanties zijn er nog geen verklaringen gedaan of dit een gevaarlijk nummer betreft en/of wat eventuele gevolgen zijn. Maar het feit is dat honderduizenden mensen vandaag zijn gebeld.

Hieronder een overzichtje van een aantal meldingen van het nummer +31690221106.

Update: Voor deze telefoontjes is de app Jokesphone gebruikt die grappen naar vrienden of anderen kan zenden. Verder onderzoek leerde dat als je gebruikt maakt van een oudere versie van de app, je een code kan activeren die dan onbeperkt grappen kan verzenden. Het telefoonnummer is zelf onschadelijk en als je terugbelt kan het buiten de normale tarieven geen extra kosten met zich meebrengen. Het nummer zelf is van een provider die pre-paid kaarten levert.

Eventuele verdere updates plaatsen we in dit artikel.

 

 

 Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,798FansLike
2,538VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
4 ° C
6.7 °
0.7 °
77 %
3.1kmh
92 %
wo
9 °
do
8 °
vr
9 °
za
9 °
zo
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.