Jaagweg afgesloten, traumahelicopter wegens ongeval

Purmerend – Om 16:25 uur heeft op de Jaagweg een ernstig ongeval plaatsgevonden. De Traumahelicopter is opgeroepen. De Jaagweg is momenteel in beide richtingen afgesloten.

Of het ongeval te maken heeft met de onveilige situatie op de Jaagweg is ons op dit moment niet bekend. Indien dit het geval is zullen wij u hier nader over informeren. Eerder vandaag plaatsten wij een artikel over de onveilige situatie op de Jaagweg.

Update: het zou gaan om twee wielrenners die een ongeluk hebben gehad op het fietspad. Ze zouden in botsing zijn geraakt met een scooter. De twee wielrenners zijn naar het ziekenhuis gebracht. Omdat de verwondingen van 1 van de wielrenners dusdanig was is de traumahelikopter aangestuurd. De scooterrijder en opzittende mankeerde nagenoeg niets.

Update: de Jaagweg is inmiddels weer vrijgegeven.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*