112Ilpendam

Jaagweg afgesloten, traumahelicopter wegens ongeval

Purmerend – Om 16:25 uur heeft op de Jaagweg een ernstig ongeval plaatsgevonden. De Traumahelicopter is opgeroepen. De Jaagweg is momenteel in beide richtingen afgesloten.

Of het ongeval te maken heeft met de onveilige situatie op de Jaagweg is ons op dit moment niet bekend. Indien dit het geval is zullen wij u hier nader over informeren. Eerder vandaag plaatsten wij een artikel over de onveilige situatie op de Jaagweg.

Update: het zou gaan om twee wielrenners die een ongeluk hebben gehad op het fietspad. Ze zouden in botsing zijn geraakt met een scooter. De twee wielrenners zijn naar het ziekenhuis gebracht. Omdat de verwondingen van 1 van de wielrenners dusdanig was is de traumahelikopter aangestuurd. De scooterrijder en opzittende mankeerde nagenoeg niets.

Update: de Jaagweg is inmiddels weer vrijgegeven.

https://twitter.com/cop_spotter/status/873547809072586752


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.