Hart van de RegioPurmerend

Spoed: huis gezocht voor Amaysa en haar ouders

Purmerend – Dit is Amaysa. Dit lieve meisje is 4 maanden oud. En ze is geboren met een leveraandoening. Ze staat op de wachtlijst voor een levertransplantatie. Na haar transplantatie mag ze niet meer terug naar haar oude woning ivm aanwezigheid van vocht en schimmel.

Op dit moment staat Amaysa op de wachtlijst. Als er over drie maanden nog geen lever beschikbaar is, zal haar moeder Aletta een voor haar risicovolle operatie ondergaan om haar dochter een stuk lever te geven.

De grootste wens van Amaysa’s ouders is natuurlijk een geschikte lever. Maar op de tweede plaats is het een geschikte woning.

De woning waar de familie nu woont is te vochtig voor Amaysa om na haar transplantatie te kunnen blijven wonen. En daarom is de familie met spoed op zoek naar een goed geïsoleerde en schimmelvrije woning.

“We zijn vaak in het ziekenhuis Groningen. En in het Waterlandziekenhuis, waar Amaysa een hele goede kinderarts heeft”, vertelt moeder Aletta. “Zelfs een 2-kamerwoning is oké. Het belangrijkste is een veilige plek voor ons strijdertje!”.

Amaysa en haar ouders zoeken een woning van maximaal 700 euro in de maand in Purmerend of directe omgeving. Wie heeft de gouden tip? Neem dan contact op met Aletta via [email protected] of 0617366205.

Delen wordt gewaardeerd!

 

 


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

2 commentaren

  1. Beste Mike. Het ging in het geval van Amaysa niet om verblijf van de ouders tijdens de behandeling. Het ging er bij haar om dat zij niet meer in hun eigen huis kon wonen ivm schimmel- en vochtproblemen. Er moest dus met spoed andere woonruimte komen.

    Gelukkig hebben Amaysa en haar ouders inmiddels een andere woning.

  2. Wij hebben alles meegemaakt wat zij hebben meegemaakt. We zijn de ouders van amaysa ook tegen gekomen. Maar zij kunnen gewoon verblijven in het Ronald MC Donald huis. En hotelkosten zijn er dus niet. Er schiint vandaag een benefiet zumba avond gehouden te worden. Voor geld. Ivm hotelkosten. Maar umcg kan zoveel goede dingen regelen maar ja dan moet je er wel voor open staan

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: