Spoed: huis gezocht voor Amaysa en haar ouders

Purmerend – Dit is Amaysa. Dit lieve meisje is 4 maanden oud. En ze is geboren met een leveraandoening. Ze staat op de wachtlijst voor een levertransplantatie. Na haar transplantatie mag ze niet meer terug naar haar oude woning ivm aanwezigheid van vocht en schimmel.

Op dit moment staat Amaysa op de wachtlijst. Als er over drie maanden nog geen lever beschikbaar is, zal haar moeder Aletta een voor haar risicovolle operatie ondergaan om haar dochter een stuk lever te geven.

De grootste wens van Amaysa’s ouders is natuurlijk een geschikte lever. Maar op de tweede plaats is het een geschikte woning.

De woning waar de familie nu woont is te vochtig voor Amaysa om na haar transplantatie te kunnen blijven wonen. En daarom is de familie met spoed op zoek naar een goed geïsoleerde en schimmelvrije woning.

“We zijn vaak in het ziekenhuis Groningen. En in het Waterlandziekenhuis, waar Amaysa een hele goede kinderarts heeft”, vertelt moeder Aletta. “Zelfs een 2-kamerwoning is oké. Het belangrijkste is een veilige plek voor ons strijdertje!”.

Amaysa en haar ouders zoeken een woning van maximaal 700 euro in de maand in Purmerend of directe omgeving. Wie heeft de gouden tip? Neem dan contact op met Aletta via aletta_v@live.nl of 0617366205.

Delen wordt gewaardeerd!

 

 

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*