23.9 C
Purmerend
donderdag 18 juli 2024
HomeHart van de RegioSpoed: huis gezocht voor Amaysa en haar ouders

Spoed: huis gezocht voor Amaysa en haar ouders

Purmerend – Dit is Amaysa. Dit lieve meisje is 4 maanden oud. En ze is geboren met een leveraandoening. Ze staat op de wachtlijst voor een levertransplantatie. Na haar transplantatie mag ze niet meer terug naar haar oude woning ivm aanwezigheid van vocht en schimmel.

Op dit moment staat Amaysa op de wachtlijst. Als er over drie maanden nog geen lever beschikbaar is, zal haar moeder Aletta een voor haar risicovolle operatie ondergaan om haar dochter een stuk lever te geven.

De grootste wens van Amaysa’s ouders is natuurlijk een geschikte lever. Maar op de tweede plaats is het een geschikte woning.

De woning waar de familie nu woont is te vochtig voor Amaysa om na haar transplantatie te kunnen blijven wonen. En daarom is de familie met spoed op zoek naar een goed geïsoleerde en schimmelvrije woning.

“We zijn vaak in het ziekenhuis Groningen. En in het Waterlandziekenhuis, waar Amaysa een hele goede kinderarts heeft”, vertelt moeder Aletta. “Zelfs een 2-kamerwoning is oké. Het belangrijkste is een veilige plek voor ons strijdertje!”.

Amaysa en haar ouders zoeken een woning van maximaal 700 euro in de maand in Purmerend of directe omgeving. Wie heeft de gouden tip? Neem dan contact op met Aletta via [email protected] of 0617366205.

Delen wordt gewaardeerd!

 

 Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

2 REACTIES

  1. Beste Mike. Het ging in het geval van Amaysa niet om verblijf van de ouders tijdens de behandeling. Het ging er bij haar om dat zij niet meer in hun eigen huis kon wonen ivm schimmel- en vochtproblemen. Er moest dus met spoed andere woonruimte komen.

    Gelukkig hebben Amaysa en haar ouders inmiddels een andere woning.

  2. Wij hebben alles meegemaakt wat zij hebben meegemaakt. We zijn de ouders van amaysa ook tegen gekomen. Maar zij kunnen gewoon verblijven in het Ronald MC Donald huis. En hotelkosten zijn er dus niet. Er schiint vandaag een benefiet zumba avond gehouden te worden. Voor geld. Ivm hotelkosten. Maar umcg kan zoveel goede dingen regelen maar ja dan moet je er wel voor open staan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
23.9 ° C
25.6 °
22.2 °
64 %
1.3kmh
89 %
do
24 °
vr
27 °
za
28 °
zo
24 °
ma
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.