PolitiekPurmerend

VIPPS! Vrouwen in de Purmerendse politiek

Purmerend – In 2018 gaan we allemaal weer naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen. Op wie breng je dan je stem uit? Valt het je ook wel eens op dat de lijsttrekkers meestal mannen zijn? Niks mis mee, maar waar zíjn die vrouwen?

Na bijna acht jaar in de raad viel het raadslid Manja van der Weit op hoe weinig vrouwen er bij de politiek betrokken zijn. Daarom startte zij samen met de andere Purmerendse raadsleden de actie: VIPPS! Vrouwen In de Purmerendse Politiek.

Speeddate

Verschillende vrouwen geven aan wel geïnteresseerd te zijn in de politiek, maar nog niet goed te weten bij welke partij ze zich zouden willen aansluiten. Daarom organiseert VIPPS woensdag 12 juli om 20.00 uur in het netwerkcafé in de hal van het stadhuis een politieke speeddate. De opzet is simpel: je ontmoet tijdens de speeddate in korte tijd alle politieke fracties. Klikt het of klikt het niet?

Je hoeft geen raadslid te zijn om actief zijn in de politiek. Je kunt ook de fractie ondersteunen of commissielid worden. Vind je politiek interessant, ben je nieuwsgierig? Kom vooral langs!

Aanmelden voor de speeddate mag, maar hoeft niet. De toegang is gratis.
Meer informatie? Reageer hieronder of mail naar [email protected] of naar [email protected], bel (0299) 452 713.

Meer informatie op de Facebookpagina: https://www.facebook.com/VrouwenInPurmerendsePolitiek/

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.