VIPPS! Vrouwen in de Purmerendse politiek

Purmerend – In 2018 gaan we allemaal weer naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen. Op wie breng je dan je stem uit? Valt het je ook wel eens op dat de lijsttrekkers meestal mannen zijn? Niks mis mee, maar waar zíjn die vrouwen?

Na bijna acht jaar in de raad viel het raadslid Manja van der Weit op hoe weinig vrouwen er bij de politiek betrokken zijn. Daarom startte zij samen met de andere Purmerendse raadsleden de actie: VIPPS! Vrouwen In de Purmerendse Politiek.

Speeddate

Verschillende vrouwen geven aan wel geïnteresseerd te zijn in de politiek, maar nog niet goed te weten bij welke partij ze zich zouden willen aansluiten. Daarom organiseert VIPPS woensdag 12 juli om 20.00 uur in het netwerkcafé in de hal van het stadhuis een politieke speeddate. De opzet is simpel: je ontmoet tijdens de speeddate in korte tijd alle politieke fracties. Klikt het of klikt het niet?

Je hoeft geen raadslid te zijn om actief zijn in de politiek. Je kunt ook de fractie ondersteunen of commissielid worden. Vind je politiek interessant, ben je nieuwsgierig? Kom vooral langs!

Aanmelden voor de speeddate mag, maar hoeft niet. De toegang is gratis.
Meer informatie? Reageer hieronder of mail naar mhvanderweit@hotmail.com of naar griffie@purmerend.nl, bel (0299) 452 713.

Meer informatie op de Facebookpagina: https://www.facebook.com/VrouwenInPurmerendsePolitiek/Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*