29.2 C
Purmerend
zaterdag 20 juli 2024
HomePolitiekVIPPS! Vrouwen in de Purmerendse politiek

VIPPS! Vrouwen in de Purmerendse politiek

Purmerend – In 2018 gaan we allemaal weer naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen. Op wie breng je dan je stem uit? Valt het je ook wel eens op dat de lijsttrekkers meestal mannen zijn? Niks mis mee, maar waar zíjn die vrouwen?

Na bijna acht jaar in de raad viel het raadslid Manja van der Weit op hoe weinig vrouwen er bij de politiek betrokken zijn. Daarom startte zij samen met de andere Purmerendse raadsleden de actie: VIPPS! Vrouwen In de Purmerendse Politiek.

Speeddate

Verschillende vrouwen geven aan wel geïnteresseerd te zijn in de politiek, maar nog niet goed te weten bij welke partij ze zich zouden willen aansluiten. Daarom organiseert VIPPS woensdag 12 juli om 20.00 uur in het netwerkcafé in de hal van het stadhuis een politieke speeddate. De opzet is simpel: je ontmoet tijdens de speeddate in korte tijd alle politieke fracties. Klikt het of klikt het niet?

Je hoeft geen raadslid te zijn om actief zijn in de politiek. Je kunt ook de fractie ondersteunen of commissielid worden. Vind je politiek interessant, ben je nieuwsgierig? Kom vooral langs!

Aanmelden voor de speeddate mag, maar hoeft niet. De toegang is gratis.
Meer informatie? Reageer hieronder of mail naar [email protected] of naar [email protected], bel (0299) 452 713.

Meer informatie op de Facebookpagina: https://www.facebook.com/VrouwenInPurmerendsePolitiek/Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,959FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
29.2 ° C
31.2 °
27.8 °
54 %
2.2kmh
2 %
za
29 °
zo
23 °
ma
22 °
di
21 °
wo
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.