112Purmerend

Getuigenoproep: mishandeling Gedempte Singelgracht te Purmerend.

Purmerend – Op donderdag 18 mei 2017 omstreeks 03.21 uur heeft er een mishandeling plaatsgevonden op straat op de Gedempte Singelgracht te Purmerend. Hierbij is het slachtoffer mishandeld door drie personen.

De recherche is op zoek naar mensen die het incident gezien hebben of hier mogelijk iets over kunnen zeggen. Heeft u iets gezien of gehoord van/over het incident en heeft u de politie nog niet gesproken dan kunt u contact opnemen met de politie Noord-Holland via nummer 0900-8844 of reageren via het online tipformulier 

Vermeld bij het bellen en in het tipformulier het volgende registratienummer #2017100975

 

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.