* kinderenPurmerend

Jubileumfeest Frozen in speeltuin de Speelkraam

Purmerend – Vandaag stond de Speelkraam vanwege het 5 jarig bestaan geheel in het teken van Frozen. De gehele Speeltuin is omgetoverd in Frozenstyle. Veel meisjes waren verkleed gekomen als prinsessen. Sommige jongens kwamen als Spiderman en Superman. Op het terrein was genoeg te doen. Zo waren er pannenkoeken verkrijgbaar, kon je cupcakes versieren, was er een poppenkast met uiteraard de Frozen karakters als thema en liepen Elsa, Anna, Kristoff en Olaf door de speeltuin waar je mee op de foto kon.

Kon je vandaag niet komen dan is dat geen probleem want morgen (zondag 16 juli 2017) is de Speelkraam ook in Frozenstyle te bewonderen.  Het programma zal ongeveer hetzelfde zijn als vandaag. De entree bedraagt slechts €1,00 per kind. Volwassen begeleiders betalen geen entreegeld. De speelkraam gaat open om 11:00 uur en sluit om 17:00 uur.

Foto’s: Rob Klaucke

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.