8.5 C
Purmerend
dinsdag 16 april 2024
Home* kinderenJubileumfeest Frozen in speeltuin de Speelkraam

Jubileumfeest Frozen in speeltuin de Speelkraam

Purmerend – Vandaag stond de Speelkraam vanwege het 5 jarig bestaan geheel in het teken van Frozen. De gehele Speeltuin is omgetoverd in Frozenstyle. Veel meisjes waren verkleed gekomen als prinsessen. Sommige jongens kwamen als Spiderman en Superman. Op het terrein was genoeg te doen. Zo waren er pannenkoeken verkrijgbaar, kon je cupcakes versieren, was er een poppenkast met uiteraard de Frozen karakters als thema en liepen Elsa, Anna, Kristoff en Olaf door de speeltuin waar je mee op de foto kon.

Kon je vandaag niet komen dan is dat geen probleem want morgen (zondag 16 juli 2017) is de Speelkraam ook in Frozenstyle te bewonderen.  Het programma zal ongeveer hetzelfde zijn als vandaag. De entree bedraagt slechts €1,00 per kind. Volwassen begeleiders betalen geen entreegeld. De speelkraam gaat open om 11:00 uur en sluit om 17:00 uur.

Foto’s: Rob KlauckeSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,873FansLike
2,546VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
8.5 ° C
9.5 °
7.2 °
77 %
5.8kmh
30 %
di
7 °
wo
7 °
do
12 °
vr
9 °
za
10 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.