Jubileumfeest Frozen in speeltuin de Speelkraam

Purmerend – Vandaag stond de Speelkraam vanwege het 5 jarig bestaan geheel in het teken van Frozen. De gehele Speeltuin is omgetoverd in Frozenstyle. Veel meisjes waren verkleed gekomen als prinsessen. Sommige jongens kwamen als Spiderman en Superman. Op het terrein was genoeg te doen. Zo waren er pannenkoeken verkrijgbaar, kon je cupcakes versieren, was er een poppenkast met uiteraard de Frozen karakters als thema en liepen Elsa, Anna, Kristoff en Olaf door de speeltuin waar je mee op de foto kon.

Kon je vandaag niet komen dan is dat geen probleem want morgen (zondag 16 juli 2017) is de Speelkraam ook in Frozenstyle te bewonderen.  Het programma zal ongeveer hetzelfde zijn als vandaag. De entree bedraagt slechts €1,00 per kind. Volwassen begeleiders betalen geen entreegeld. De speelkraam gaat open om 11:00 uur en sluit om 17:00 uur.

Foto’s: Rob Klaucke

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*