* kinderenPurmerend

Vier keer speciale maandag op het kinderparadijs

Purmerend – De zomervakantie is begonnen en meteen al was het kinderparadijs druk bevolkt door het project Purmerend aan zee, maar ook in de weken na Purmerend aan zee is er nog voldoende te beleven op het kinderparadijs. Het kinderparadijs is open van maandag tot en met vrijdag van 11:00-17:00 uur en tijdens deze openingstijden worden er vier maandagen naast het gangbare programma van alles aangeboden tussen 14:00-16:00 uur. 

Maandag 31 juli worden er gezonde en lekkere hapjes gemaakt, vind jij het leuk om mee te helpen aan deze hapjes, zorg dan, dat je op tijd aanwezig bent. Maandag 7 augustus worden er extra spelletjes ingezet en bij een mooi-weer-dag worden dat natuurlijk een hoop spelletjes met veel water!!! Lekker nat worden dus. Maandag 14 augustus spelen we BINGO!  En maandag 21 augustus wordt een dag vol met uitdagingen. Het welbekende spijkerpoepen, maar natuurlijk ook weer theezakjes vangen, biscuitjes eten en de gekke bekkencontest. Houd je van een gekke uitdaging, dan doe je hier aan mee.

Deelnemen is gratis. We adviseren iedereen om stevige schoenen te dragen en (oude) niet-synthetische kleding te dragen, Ook binnen de hekken blijft u verantwoordelijk voor uw eigen kinderen. Auto’s gelieve alleen te parkeren op de daarvoor aangegeven plaatsen bij de flats in de buurt. Wilt u op de hoogte blijven kinderparadijs-activiteiten, dan kunt u bellen naar het kinderparadijs, tel: 0299 421 073 of even langs gaan tijdens de openingstijden. Of kijk af en toe eens op onze facebookpagina ‘kinderparadijs clup purmerend’.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.