9.9 C
Purmerend
maandag 10 juni 2024
Home* kinderenVier keer speciale maandag op het kinderparadijs

Vier keer speciale maandag op het kinderparadijs

Purmerend – De zomervakantie is begonnen en meteen al was het kinderparadijs druk bevolkt door het project Purmerend aan zee, maar ook in de weken na Purmerend aan zee is er nog voldoende te beleven op het kinderparadijs. Het kinderparadijs is open van maandag tot en met vrijdag van 11:00-17:00 uur en tijdens deze openingstijden worden er vier maandagen naast het gangbare programma van alles aangeboden tussen 14:00-16:00 uur. 

Maandag 31 juli worden er gezonde en lekkere hapjes gemaakt, vind jij het leuk om mee te helpen aan deze hapjes, zorg dan, dat je op tijd aanwezig bent. Maandag 7 augustus worden er extra spelletjes ingezet en bij een mooi-weer-dag worden dat natuurlijk een hoop spelletjes met veel water!!! Lekker nat worden dus. Maandag 14 augustus spelen we BINGO!  En maandag 21 augustus wordt een dag vol met uitdagingen. Het welbekende spijkerpoepen, maar natuurlijk ook weer theezakjes vangen, biscuitjes eten en de gekke bekkencontest. Houd je van een gekke uitdaging, dan doe je hier aan mee.

Deelnemen is gratis. We adviseren iedereen om stevige schoenen te dragen en (oude) niet-synthetische kleding te dragen, Ook binnen de hekken blijft u verantwoordelijk voor uw eigen kinderen. Auto’s gelieve alleen te parkeren op de daarvoor aangegeven plaatsen bij de flats in de buurt. Wilt u op de hoogte blijven kinderparadijs-activiteiten, dan kunt u bellen naar het kinderparadijs, tel: 0299 421 073 of even langs gaan tijdens de openingstijden. Of kijk af en toe eens op onze facebookpagina ‘kinderparadijs clup purmerend’.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,935FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
9.9 ° C
11.7 °
8.9 °
80 %
0.9kmh
98 %
di
13 °
wo
14 °
do
16 °
vr
17 °
za
14 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.