EvenementPurmerend

23 september: het Grote U2 Muziekfeest in het Leeghwaterpark

Purmerend – Op zaterdag 23 september wordt Het Grote U2 Muziekfeest gehouden in het Leeghwaterpark in Purmerend. De toegang tot dit evenement is gratis. De belangstelling is groot van de liefhebbers van de U2 muziek want er zijn inmiddels al meer dan 1500 tickets aangevraagd bij de organisatie.

Het U2 muziekfeest heeft zijn roots liggen in het Drentse Exloo. Daar begon Harrie Meiringh aan zijn U2 reis in 2009 en Het Grote U2 Muziekfeest in Purmerend wordt alweer zijn 14e editie. Vaak wordt er aan Meiringh gevraagd hoe het mogelijk is om deze concerten gratis te organiseren voor de bezoekers. Meiringh: “Ik organiseer de U2 feesten zonder winstoogmerk, het is voor mij een prachtige hobby om dit te mogen doen. Met de liefde voor de U2 muziek en met heel veel inzet kun je heel ver komen. In het dagelijkse leven verdien ik mijn boterham als eigenaar van een kranten-uitgeverij.”

“Dit jaar organiseren we drie Grote U2 feesten, in Purmerend, Steenwijk en Exloo. Dat doen we met de prachtige U2band van Sam Kramer: U2two. Zij spelen op deze avonden meer dan 35 hits van U2. 40 jaar U2 komt voorbij.”

Het Grote U2 Muziekfeest begint op zaterdag 23 september. De deuren van dit evenement gaan open om 19.00 uur. De show begint om 20:00 uur en stopt om middernacht.

Voor gratis kaarten en meer informatie, kijk je op: http://www.u2muziekfeest.nl

Foto aangeleverd.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

2 commentaren

  1. tss..
    Hele weekend herrie? dit was prima concert voor paar 1000 man en duurde van 21.00 tot 24.00

    Ga lekker op de hei wonen!

  2. Ga die pokke festivals eens ergens anders houden dan in het leeghwaterpark echt de slecht mogelijk denkbare plek waar veel omwonenden last van hebben. Dus weer een weekend volle bak herrie.

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: