* Zaandam112

Update: terecht. Vermist Naomi (15) uit Zaandam

Zaandam – Sinds woensdagmiddag 16 augustus 2017 wordt de 15 jarige Naomi uit Zaandam vermist.

Update: Naomi is terecht. Dit meldt haar familie. Iedereen bedankt!

Op woensdag 16 augustus vertrok Naomi omstreeks 13:00 uur in de richting van haar ouderlijk huis om haar werkkleding op te halen. Daar is ze echter nooit aangekomen. Ook op haar werk, waar ze om 15:00 uur zou beginnen, is ze niet verschenen.

Naomi was de week voor haar vermissing uit haar ouderlijk huis vertrokken met ruzie. Sinds die tijd logeerde ze bij verschillende vriendinnen. De familie van Naomi maakt zich ernstig zorgen. Ze vragen mensen uit te kijken naar haar.

Heeft u Naomi ergens gezien na woensdagmiddag 13:00 uur? Of weet u waar ze verblijft? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844. Delen wordt gewaardeerd!


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.