EvenementPurmerend

Het MEGA Jordaan Festijn 2017 staat in de startblokken! 

Purmerend – Na een succesvolle eerste editie gaat het MEGA Jordaan Festijn wederom in Purmerend plaatsvinden. Op zaterdag 26 augustus in het Leeghwaterpark in Purmerend barst het grote meezingfeest los. Met grote publiekstrekkers als Gerard Joling, Peter Beense, John West, Bonnie St Claire en vele andere. 

Goed nieuws dus voor de liefhebbers van het Nederlandse lied. Het recept voor het Mega Jordaan Festijn blijft onveranderd; een aaneenschakeling van de grootste feestartiesten, de lekkerste meezinghits, gezellige foodstands en een gezellige braderie.

Relevant artikel. Beeldverslag 2016: https://regiopurmerend.nl/2016/06/05/mega-jordaan-festijn-leeghwaterpark-purmerend-beeldverslag/

De eerste editie in het Leeghwaterpark in 2016 was een groot succes. Veel positieve reacties over het evenement voerden dagenlang de boventoon in Purmerend. Met ruim 8000 bezoekers was het een groot success en dat willen we zeker weer evenaren. Het MEGA Jordaan Festijn is een feestje voor de hele familie. Behalve dat er de hele dag door optredens zijn, worden kinderen ook vermaakt. Zo zijn er diverse activiteiten voor kinderen en kunnen gezinnen zich dan ook prima vermaken.

Het MEGA Jordaanfestijn staat garant voor een gezellig dagje uit in Purmerend. De deuren naar het Leeghwaterpark zullen op zaterdag 26 augustus om 14 uur geopend worden. Het evenement duurt tot 23 uur.

De laatste regular kaarten a €12,50 zijn nog te koop bij alle Primera’s, café Rooie Sien (gevestigd op de Koemarkt in Purmerend) en via de website www.jordaan-festijn.nl.

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.