112Purmerend

Doodgeschoten man is 41 jarige Purmerender

Purmerend – De Rijksrecherche is onder leiding van het Openbaar Ministerie Noord-Holland een onderzoek gestart naar de toedracht van het schietincident in Purmerend op vrijdagochtend 1 september. Daarbij is een 41-jarige man uit Purmerend overleden.

Het Nederland Forensisch Instituut zal sectie verrichten op het lichaam van het overleden slachtoffer. Meer details over het slachtoffer zijn niet bekend gemaakt. Ook is nog niet duidelijk wat er nu precies is gebeurd. De drie bij het schietincident betrokken agenten zijn niet gewond geraakt. Zij worden gehoord.

Nadat de plek door de Rijksrecherche was vrijgegeven kwamen er al mensen kijken. Ook waren er bekenden van het slachtoffer naar de plek toegekomen om te rouwen.

Relevant artikel: https://regiopurmerend.nl/2017/09/01/agent-schiet-persoon-dood/

Foto’s: Haico Kats – www.haicokats.nl

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.