23.3 C
Purmerend
zondag 23 juni 2024
Home* advertiorialOpen Dag bij sportschool Wellness Profi Center

Open Dag bij sportschool Wellness Profi CenterPurmerend – Op zondag 1 oktober organiseert sportschool Wellness Profi Center een open dag. Deze open dag is toegankelijk voor iedereen, zowel leden als niet-leden. Het programma start om 9.00 en duurt tot 13.00. Bezoekers kunnen o.a. gratis deelnemen aan groepslessen en demonstraties bekijken. Ook is er speciaal voor de kinderen een (gratis) springkussen en een opblaasbaar voetbalveld. Wie zich op deze dag inschrijft kan bovendien rekenen op een aantrekkelijk welkomstpakket.

Wellness Profi Center mag zich inmiddels de oudste sportschool van Purmerend noemen. Ooit kleinschalig begonnen aan het Wormerplein is de sportschool nu uitgegroeid tot een allround sportcentrum aan de Flevostraat. Dat de sportschool van eigenaar Michel van Halderen al heel wat trends heeft doorstaan, wil dan ook wel wat zeggen.

Tamara de Lang, manager en groepslesdocente bij Wellness Profi Center, heeft daar een logische verklaring voor. ‘Naast een uitgebreid lesrooster met eigentijdse lessen als Spinning, Zumba, Yoga en Pump, onderscheiden we ons in nog veel meer. Zo zijn we als enige sportschool in Purmerend ook een erkend FitVak-opleidingsinstituut. Naast het doen van opleidingen kunnen mensen ook stage lopen bij ons. Onze instructeurs zijn zelf bovendien ook allemaal gediplomeerd, zodat we leden optimale kwaliteit en expertise kunnen bieden. Verder geven we ook professioneel voedingsadvies en begeleiden we o.a. mensen met Obesitas. En uiteraard staan ook nog steeds de beroemde Kickbokslessen en Bokslessen voor jong en oud op ons rooster.’

Wil je de open dag bezoeken en meedoen met een groepsles? Kijk dan even op Facebook of de internetsite van Wellness Profi Center voor het volledige programma.

Inschrijven doe je bij [email protected]. Wil je geen groepsles volgen maar wel een kijkje nemen? Dan zijn er ook gedurende de hele ochtend gratis rondleidingen en demonstraties. Ook kan er een drankje worden genuttigd in de gezellige lounge.

Open dag Wellness Profi Center 
Zondag 1 oktober van 9.00 tot 13.00. Toegang is gratis! 
Adres: Flevostraat 255 (naast De Munnik).Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,948FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
23.3 ° C
25 °
20 °
52 %
2.7kmh
3 %
zo
22 °
ma
22 °
di
25 °
wo
26 °
do
29 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.