Purmerend

Lokaal Compliment 2017 voor jonge vrijwilligers

Purmerend – Welke vrijwilligersorganisatie verdient het Lokaal Compliment voor 2017? Purmerenders kunnen tot maandag 6 november 2017 hun favoriete organisatie aanmelden. Donderdag 23 november wordt bekendgemaakt welke organisatie € 1.000,- heeft gewonnen.

Vrijwilligers maken het verschil voor heel veel organisaties. Al hun inzet en tijd worden beloond tijdens het Lokaal Compliment 2017. Met het Lokaal Compliment wil de gemeente laten zien dat zij blij is met alle vrijwilligers die zich inzetten voor de mensen in de stad.

Aanmelden doe je zo

Dit jaar zoekt gemeente Purmerend voor het Lokaal Compliment de jongere generatie, tot 35 jaar, die zich vrijwillig inzet in Purmerend. Activiteiten /vrijwilligersorganisaties kunnen worden aangemeld voor het Lokaal Compliment tot 6 november aanstaande. Aanmelden gaat via www.purmerend.nl/compliment. Uiterlijk 16 november ontvangen de genomineerden bericht.

Voorwaarden

De gemeente Purmerend zoekt jonge vrijwilligers in de leeftijd tot 35 jaar, die activiteiten organiseren vanuit een organisatie, die zich richten op het sociaal verbinden of meedoen van (groepen) mensen in Purmerend. De initiatieven moeten minstens een jaar operationeel zijn en zich in de afgelopen periode bewezen hebben. De activiteiten moeten gericht zijn op herhaalde ontmoeting tussen deelnemers over een langere periode en worden uitgevoerd met hulp van vrijwilligers. Voor vragen kan men mailen naar: [email protected]

Prijsuitreiking

De winnende organisatie krijgt een bedrag van € 1.000,-. Daarnaast stelt het Coöperatiefonds van Rabobank een extra prijs van € 500,- beschikbaar. De prijzen worden op donderdagmiddag 23 november 2017 uitgereikt door wethouder Eveline Tijmstra en een vertegenwoordiger van de Rabobank. Zij maken ook onderdeel uit van de jury.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.