“is er een pyromaan actief in Purmerend?”

Purmerend – Op woensdagmorgen bleek een personenauto in brand te staan op de Bernhard Zweersstraat in Purmerend. Twee andere auto’s raakten beschadigd.

Omstreeks 02.45 uur kreeg de politie melding van de brand. Toen zij ter plaatse kwamen, bleek een geparkeerd staande auto volledig in brand te staan. De brandweer was bezig met bluswerkzaamheden. Twee auto’s, die naast het brandende voertuig geparkeerd stonden, liepen lakschade op. De politie houdt ernstig rekening met brandstichting

De afgelopen tijd zijn er meerdere auto’s in brand gevlogen waarbij door de politie en brandweer mogelijke brandstichting wordt genoemd. Een omwonende van de Bernhard Zweersstraat vraagt zich daarom hardop af of er geen pyromaan actief is in Purmerend.

Eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook via 0800-7000.

Zaaknummer: 2017220095

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt