112Purmerend

“is er een pyromaan actief in Purmerend?”

Purmerend – Op woensdagmorgen bleek een personenauto in brand te staan op de Bernhard Zweersstraat in Purmerend. Twee andere auto’s raakten beschadigd.

Omstreeks 02.45 uur kreeg de politie melding van de brand. Toen zij ter plaatse kwamen, bleek een geparkeerd staande auto volledig in brand te staan. De brandweer was bezig met bluswerkzaamheden. Twee auto’s, die naast het brandende voertuig geparkeerd stonden, liepen lakschade op. De politie houdt ernstig rekening met brandstichting

De afgelopen tijd zijn er meerdere auto’s in brand gevlogen waarbij door de politie en brandweer mogelijke brandstichting wordt genoemd. Een omwonende van de Bernhard Zweersstraat vraagt zich daarom hardop af of er geen pyromaan actief is in Purmerend.

Eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook via 0800-7000.

Zaaknummer: 2017220095

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.