* SuperFlyTimesPurmerend

Jim & Chris on Tour – de finish

Purmerend – Al 7 afleveringen houden ze u in spanning met hun nieuwe reisprogramma “Jim & Chris on Tour.” op deze website en op hun eigen YouTube kanaal. Hierbij proberen ze met zo min mogelijk geld liftend op een vakantie in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland te gaan.

Vandaag de laatste aflevering waar de twee Purmerendse vrienden vanuit Duitsland weer terug komen naar Nederland. De afgelopen afleveringen ging de reis van Nederland naar België om vandaar naar Frankrijk en Duitsland te gaan.

Wij als redactie hebben alleen nog geen idee hoeveel geld ze uiteindelijk hebben uitgegeven. Maar dat komt binnenkort in een interview, ze weten het alleen nog niet, aan bod.

Bekijk de eerste zeven afleveringen hier


Abonneer op hun youtube kanaal en check die gasten ook op:

Instagram: http://www.instagram.com/superflytimes

Facebook: https://www.facebook.com/superflytimes/


Doe jij ook multimedia dingen en wil je een platform? Mail dan je voorstel naar: [email protected].

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.