22 C
Purmerend
dinsdag 23 juli 2024
HomeHart van de RegioLangdurig zieke Finn (9) verrast met Opkikkerdag

Langdurig zieke Finn (9) verrast met Opkikkerdag

Purmerend – Zaterdag 4 november beleefde de Purmerendse Finn samen met zijn gezin een welverdiende Opkikkerdag. Finn is een jongen van 9 jaar oud en is langdurig ziek. Deze ziekte heeft veel impact op het dagelijks leven van Finn, maar ook op dat van zijn ouders en zusje Noa (6). Daarom organiseert Stichting Opkikker voor hen een Opkikkerdag. Een dag waarin ze even uit de harde realiteit kunnen stappen en met elkaar onbezorgd kunnen genieten.

Gisteren werden Finn en zijn familie verrast. Ze werden meegenomen naar de Eemhof, waar ze een onvergetelijke dag zouden beleven:

De dag begint met een activiteit voor échte stoere jongens en meisjes. Ze kwamen namelijk oog in oog te staan met roofvogels én reptielen. Vervolgens worden Finn en Noa opgeroepen door de politie. De boef is ontsnapt en ze hopen dat Finn en Noa hun kunnen helpen om hem weer te vangen. Ze krijgen politiekleding aan en worden opgeleid tot échte politieman en- vrouw.

Na de lunch nemen ze een kijkje bij de mariniers, gaan ze met het hele gezin op de foto tijdens de fotoshoot en krijgen ze les van een goochelaar. Ze sluiten de dag af met een optreden, lasershow en uitgebreid dinerbuffet. Kortom: een dag vol verrassingen!

Finn en zijn gezin zijn opgegeven voor een Opkikkerdag door de pedagogisch en maatschappelijk medewerk(st)ers van het ziekenhuis waar Finn onder behandeling is. Stichting Opkikker werkt inmiddels samen met ruim 80 ziekenhuizen in Nederland, waaronder alle academische. In de afgelopen 20 jaar zijn er ruim 15.000 gezinnen “Opgekikkerd”!

Voor meer informatie over Stichting Opkikker kunt u een kijkje nemen op www.opkikker.nl

Foto’s: Ingrid Hardorff

–einde selectie–Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,969FansLike
2,556VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
22 ° C
22.8 °
20.5 °
70 %
1.3kmh
69 %
di
21 °
wo
21 °
do
23 °
vr
21 °
za
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.