PurmerendSport

Aanmelden sporttalent(en) voor de Sport Awards Purmerend! 

Purmerend – Het is tot en met zondag 3 december mogelijk om sporttalenten op te geven voor de Sport Awards Purmerend. Via www.rtvpurmerend.nl kan iedereen sporters met een goede of bijzondere prestatie aanmelden in de categorie beste sportman, sportvrouw, jeugdsporter en sportteam van het jaar.

Op vrijdag 19 januari 2018 worden de sportprijzen van Purmerend weer uitgereikt tijdens een groots sportgala in theater de Purmaryn. Nog tot 3 december kan sporttalent worden aangemeld. Daarna stelt de jury een longlist samen en kiest zij vervolgens drie genomineerden per categorie. Deze drie strijden per categorie om dé sportprijs van Purmerend.

Voor het zover is moeten sportprestaties dus eerst worden doorgegeven via het formulier op www.rtvpurmerend.nl. De prestaties moeten zijn behaald tussen 1 januari en 3 december 2017 en de jeugdsporter was maximaal 15 jaar oud op het moment van het behalen van de prestatie. Kijk voor alle voorwaarden op de website.

De Sport Awards Purmerend wordt nu voor de derde jaar op rij georganiseerd door RTV Purmerend in samenwerking met Spurd en Sportraad. Het doel van het sportgala is het bieden van een podium voor lokaal sporttalent en breedtesport. Er worden nog sponsoren gezocht voor het evenement. Bedrijven en organisaties die geïnteresseerd zijn om hun naam te verbinden kunnen contact opnemen met [email protected].

Kopfoto: Aangeleverd RTV Purmerend / Han Cozijn

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.