11.3 C
Purmerend
dinsdag 9 april 2024
Home* feestdagenBFNP - Koopavond tot 23:00 uur met livemuziek en kortingen

BFNP – Koopavond tot 23:00 uur met livemuziek en kortingen

Purmerend – Vrijdag 24 november is het “Black Friday”. In de Verenigde Staten is dit de vrijdag na thanksgiving. En veel Amerikanen zijn dan vrij. Traditioneel luidt deze dag het begin van de periode in, waar men inkopen voor de kerst gaat doen. De taferelen van Amerikanen die voor de deuren van shoppingmalls staan te dringen, wachtend tot de winkels open gaan, om vervolgens elkaar om ver te lopen. Gelukkig zitten wij nuchtere Purmerenders zo niet in elkaar. Wij hebben een eigen speciale “Black Friday Night”.

Op 24 november zijn de meeste winkels in de binnenstad open tot 23:00 uur. De binnenstad is extra uitgelicht en op vijf speciale plekken staan Purmerendse DJ’s die de avond nog feestelijker maken. In het Eggert Winkelcentrum is er live entertainment met muziek uit de jaren 80 en 90. Artiesten die hun opwachting maken zijn o.a. MIKEE | NICK WHITE | GREG VAN BUEREN | THOMAQ | DJVM | GLENN MES | JERMAINE ANTHONY | B3ATFISH | MR. HENDRIX | JULIAN BIAGIO | MVP | DONAGRANDI | DEF RHYMZ OF THE SOCA BOYS | JEROEN POST | #OJKB (OUWE JONGENS KRENTEBROOD).

Veel winkels hebben bijzondere acties. Zo kondigde een nog-niet-nader-te-noemen-winkelketen aan tussen 19:00 en 23:00 uur 20% korting te geven op alle zwarte artikelen. In de loop van deze week worden de acties van de winkels gepubliceerd op de website en facebookpagina van “Black Friday Night Purmerend”.

Kom jij ook shoppen? Nodig dan je vrienden of familie uit via het facebook-evenement.

De winkeliers van de binnenstad hopen veel Purmerenders te mogen verwelkomen op BFNP tussen 19:00 en 23:00 uur.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,870FansLike
2,542VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
11.3 ° C
11.8 °
10.5 °
71 %
13.4kmh
100 %
di
11 °
wo
12 °
do
12 °
vr
16 °
za
17 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.