13 jarige Purmerendse in Jeugdjournaal (video)

Purmerend – De 13 jarige Purmerendse Ricky Lee verscheen gisteravond in een reportage van het Jeugdjournaal. Hierin vraagt zij aandacht voor de strijd voor het behoud van het Beusebos. Ricky vindt het niet kunnen dat er een stuk van het Beusebos weg moet voor een hotel. En dus kwam Dwars langs.

In de rubriek Dwars van het Jeugdjournaal worden kinderen geholpen met een probleem. Ook wethouder Rotgans komt in de reportage naar voren waarin hij uitlegt dat het juist goed is voor de werkgelegenheid en toerisme. “Wij hebben goed gekeken naar de locatie en andere plekken dan daar hebben we niet.” Ook ging de wethouder in op een uitnodiging om met de klas van Ricky aankomende week van gedachten te wisselen.

Daarna maakte Ricky Lee gebruik van haar spreekrecht in de commissie van de gemeenteraad

De wethouder gaf in het item van het Jeugdjournaal ook aan dat er geen hotel in Purmerend is. Dit leidde op social media tot enige hilariteit.

De gehele inspraak van Ricky Lee in de commissie van de gemeenteraad.

Relevant artikel:

Van der Valk hotel mag er komen

Foto’s: Rob Klaucke

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

1 Comment

  1. Het valt niet mee om Hotels te tellen in Purmerend. Burggolf Hampshire, dat is 1, van der Valk 2, waar komt nr. 3 meneer Rotgans? Op de plaats van een echt bos? Heel jammer dit bestuurlijk falen en getuigt niet van democratie….

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*