NatuurPurmerend

13 jarige Purmerendse in Jeugdjournaal (video)

Purmerend – De 13 jarige Purmerendse Ricky Lee verscheen gisteravond in een reportage van het Jeugdjournaal. Hierin vraagt zij aandacht voor de strijd voor het behoud van het Beusebos. Ricky vindt het niet kunnen dat er een stuk van het Beusebos weg moet voor een hotel. En dus kwam Dwars langs.

In de rubriek Dwars van het Jeugdjournaal worden kinderen geholpen met een probleem. Ook wethouder Rotgans komt in de reportage naar voren waarin hij uitlegt dat het juist goed is voor de werkgelegenheid en toerisme. “Wij hebben goed gekeken naar de locatie en andere plekken dan daar hebben we niet.” Ook ging de wethouder in op een uitnodiging om met de klas van Ricky aankomende week van gedachten te wisselen.

Daarna maakte Ricky Lee gebruik van haar spreekrecht in de commissie van de gemeenteraad

De wethouder gaf in het item van het Jeugdjournaal ook aan dat er geen hotel in Purmerend is. Dit leidde op social media tot enige hilariteit.

De gehele inspraak van Ricky Lee in de commissie van de gemeenteraad.

Relevant artikel:

Van der Valk hotel mag er komen

Foto’s: Rob Klaucke


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Het valt niet mee om Hotels te tellen in Purmerend. Burggolf Hampshire, dat is 1, van der Valk 2, waar komt nr. 3 meneer Rotgans? Op de plaats van een echt bos? Heel jammer dit bestuurlijk falen en getuigt niet van democratie….

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: