Purmerend

Feestelijke opening Kledingbank

Purmerend – Op woensdag 19 december ging voor Chantal van Elsland en Anja Schoelitsz een lang gekoesterde droom in vervulling. Onder grote belangstelling opende wethouder Harry Rotgans de Kledingbank Purmerend en Omstreken in Zuidland aan het Abel Tasmanplein in Weidevenne.

De wethouder sprak zijn waardering uit voor het initiatief, met name omdat het ‘zonder geld’ gaat. “Niet iedereen heeft het even goed en op deze manier worden ook mensen met een kleine portemonnee geholpen.” Rotgans was niet met legen handen gekomen, want na de opening toverde hij tot ieders verrassing een cheque van maar liefst vijfhonderd euro te voorschijn. Een waarderingssubsidie van de gemeente, waar de dames reuze blij mee waren.

Dit is een ingekort artikel. Lees het gehele artikel op: http://www.weidevenner.nl/feestelijke-opening-kledingbank/

Kopfoto: Piet Jonker

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....