112Purmerend

Overval Tinq Van IJsendijkstraat

Purmerend – Op maandagavond omstreeks 18:15 uur werd de shop bij het onbemande tankstation Tinq aan de Van IJsendijkstraat in Purmerend door 2 mannen overvallen.

De politie zond een burgernetmelding uit. Het zou gaan om twee getinte mannen. Eén van de verdachten droeg een zwarte jas met capuchon en een witte sjaal.  De ander was gekleed in een witte jas met capuchon met een Nike logo en zwarte Nike handschoenen.

Update:

Het duo bedreigde de medewerker met een mes en wilde geld zien. Het slachtoffer gaf de kassalade waar alleen wisselgeld inzat. De overvallers namen hier geen genoegen mee en sprongen daarna achter de kassa. Hier haalde het tweetal diverse rookwaren uit een rek en gingen er vervolgens lopend vandoor in de richting van het milieuterrein.

Signalementen overvallers

De medewerker kon zijn belagers als volgt omschrijven;

Dader 1

-Man (leeftijd onbekend; jong);
-Zwarte jas met capuchon;
-Zwarte schoenen;
-Handschoenen;
-Gezicht bedekkende kleding.

Dader 2
-Man ((leeftijd onbekend; jong);
-Licht trainginsjack;
-Donkere schoenen en broek;
-Handschoenen.

De politie doet onderzoek naar de overval en is op zoek naar getuigen. Mensen die iets gezien of gehoord hebben, kunnen contact opnemen via 0900-884 of anoniem via 0800-7000.

https://twitter.com/Burgernet_NH/status/952971099570044929

Bij de overval raakte niemand gewond. De recherche onderzoekt de zaak.

Heeft u tips? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Foto’s: Haico Kats – www.haicokats.nl

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.