14.5 C
Purmerend
donderdag 18 juli 2024
Home* Gemeenteraadsverkiezingen 2018Gemeente lanceert videowedstrijd Purmerend Kiest

Gemeente lanceert videowedstrijd Purmerend Kiest

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018, organiseert de gemeente een videowedstrijd. Vandaag werd een video gepubliceerd op de Facebookpagina van de gemeente, waarin burgemeester Don Bijl en de Purmerendse Alysha (die in maart voor het eerst mag stemmen) mensen oproepen om mee te doen aan de wedstrijd. De hoop is dat zo meer Purmerenders gaan stemmen op 21 maart.

‘In maart mag ik voor het eerst stemmen, maar waarom is stemmen eigenlijk belangrijk?’ vraagt Alysha de burgemeester in de video. Hij legt uit dat de gemeenteraad de stad vertegenwoordigt en dat de raadsleden beslissen welke kant de stad opgaat. Door te stemmen op de persoon of partij die jouw ideeën deelt, kun je laten horen wat jij belangrijk vindt in Purmerend.

Video insturen
De gemeente roept Purmerenders op om mee te doen aan de wedstrijd Purmerend Kiest. In een video van maximaal 30 seconden vertellen deelnemers waarom zij stemmen belangrijk vinden. Op www.purmerendkiest.nl staan alle voorwaarden waar een inzending aan moet voldoen. Purmerenders kunnen tot en met 16 februari 2018 hun video inzenden per mail of via social media.

Prijzen
Als de wedstrijd voorbij is, bepaalt een jury de winnaar. De juryleden zijn burgemeester Don Bijl, griffier Remco van der Laan, Alysha Timman en Piet van Dijk (RTV Purmerend). Degene die de winnende video maakt, wint 500 euro. Bovendien wordt in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van die inzending een professionele spot gemaakt.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
14.5 ° C
15.6 °
13.3 °
80 %
0.8kmh
8 %
do
23 °
vr
26 °
za
28 °
zo
23 °
ma
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.