112Purmerend

Inbrekers nemen TV van 1,5 meter mee

Purmerend – Gisteravond ( dinsdag 23 januari 2018) tussen 20.00 en 21.00 uur is er een woninginbraak geweest in de Jan van Egmondstraat te Purmerend. Opvallend hierbij is dat de daders een televisie meegenomen hebben met een doorsnee van 1.53 meter, schrijft politie Purmerend in een Facebookbericht.

Mogelijk zijn er mensen die personen omstreeks die tijd in die omgeving hebben zien sjouwen met een grote televisie. Mocht u informatie hebben bel dan 0900-8844 en vraag naar de Basis Recherche van de Politie te Purmerend of gebruik het tipformulier: https://www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen/meldformulier.html

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.