Inbrekers nemen TV van 1,5 meter mee

Purmerend – Gisteravond ( dinsdag 23 januari 2018) tussen 20.00 en 21.00 uur is er een woninginbraak geweest in de Jan van Egmondstraat te Purmerend. Opvallend hierbij is dat de daders een televisie meegenomen hebben met een doorsnee van 1.53 meter, schrijft politie Purmerend in een Facebookbericht.

Mogelijk zijn er mensen die personen omstreeks die tijd in die omgeving hebben zien sjouwen met een grote televisie. Mocht u informatie hebben bel dan 0900-8844 en vraag naar de Basis Recherche van de Politie te Purmerend of gebruik het tipformulier: https://www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen/meldformulier.html

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*