* Gemeenteraadsverkiezingen 2018Purmerend

Wilders komt naar Purmerend

Purmerend – Geert Wilders komt volgende week naar Purmerend om campagne voeren. Om 11.30 uur op 20 februari zal de voorman van de PVV in de stad flyers uitdelen. Wilders laat dat weten via Twitter.

Wilders doet de gemeente aan om kiezers te winnen voor de gemeenteraadsverkiezingen, die op 21 maart 2018 worden gehouden. Zijn flyeracties staan erom bekend dat er veel voor- en tegenstanders van de PVV op afkomen.

In Purmerend staan er zes kandidaten op de kieslijst van de PVV.

Wilders kwam eerder

Wilders kwam al eerder naar de Purmerend. In 2015 kwam hij er actie voeren tegen een asielzoekerscentrum. Een jaar later kwam hij naar de stad om mensen over te halen tegen het associatieverdrag tussen de EU en Oekraïne te stemmen.

Kopfoto: Haico Kats.

Relevante bericht:

Veel animo voor flyeractie Wilders

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.