* Gemeenteraadsverkiezingen 2018Purmerend

Zijn de verkiezingsborden al weg?

Purmerend – Volgens de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) hebben politieke partijen 48 uur na de verkiezingen de tijd om hun verkiezingsborden weg te halen. Wij gingen vandaag even een klein rondje door de stad maken om te kijken of ze hier wel aan voldaan hebben. Want regels zijn regels!

We waren blij verheugd dat bijna al die borden eindelijk uit het straatbeeld zijn verdwenen. Bijna, want we kwamen er toch nog een paar verdwaalde tegen. De koploper is Lijst van Damme met 6 borden gevolgd door 1 bord van de Stadspartij en 1 bord van Groep Hop.

Ziet u ook nog verkiezingsborden? Maak een foto en laat het ons weten op: [email protected]

Update 18:30 uur: André Fleeré van Groep Hop laat weten dat hij zijn bord na onze berichtgeving direct heeft verwijderd.

Update 19:20 uur: Een bewoner uit de Slenkstraat laat weten dat de Stadspartij het bord verwijderd heeft.

Update 19:30 uur: Een lezer uit de Violenstraat stuurt een foto van een vergeten bord van de Ouderenpartij AOV Purmerend in.

Violenstraat
Bij de Vue bioscoop!
Leeuwerikplein
Prof. J.M. Den Uyllaan
Wormerplein
Wormerplein
Van IJsendijkstraat
Flevostraat
Koogsingel

Relevant artikel:

Voldoen de verkiezingsborden aan de regelgeving?

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.