* Wat u schrijft

Help Peter aan een gratis AED

Purmerend – Ik ben sinds een aantal jaren burgerhulpverlener in Purmerend. Als burgerhulpverlener kan ik worden opgeroepen voor een reanimatie in mijn buurt. Vaak moet ik dan eerst een AED ophalen, dan door naar het slachtoffer, waardoor veel kostbare tijd verloren gaat. Indien ik geen AED meer hoef op te halen, verdubbelt hiermee de overlevingskans van het slachtoffer.

Ik kan via AEDassist een gratis AED krijgen. Deze AED wordt gesponsord door diverse bedrijven en wordt mij dan gratis ter beschikking gesteld, zolang ik burgerhulpverlener ben.

Om deze AED te krijgen, moet ik zoveel mogelijk stemmen verzamelen. Dit stemmen kost u slechts 1 minuut. Ga hiervoor naar de volgende website, https://aedassist.nl/burgerhulpverlener/peter-spiegelenburg/ klik op de oranje knop, vul uw naam en e-mailadres in, en zodra u de bevestigingsmail ontvangt, klikt u daar nog even op de link.
Er zijn geen verborgen valkuien aan deze actie verbonden, u zit nergens aan vast. Daar houd ik zelf ook niet van.

Mocht de actie lukken, en ik krijg een gratis AED, zal ik nogmaals een artikel schrijven op RegioPurmerend.

AEDassist zoekt ook nog meer sponsoren om deze actie te kunnen uitbreiden.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.