17.1 C
Purmerend
woensdag 17 juli 2024
Home* Wat u schrijftHelp Peter aan een gratis AED

Help Peter aan een gratis AED

Purmerend – Ik ben sinds een aantal jaren burgerhulpverlener in Purmerend. Als burgerhulpverlener kan ik worden opgeroepen voor een reanimatie in mijn buurt. Vaak moet ik dan eerst een AED ophalen, dan door naar het slachtoffer, waardoor veel kostbare tijd verloren gaat. Indien ik geen AED meer hoef op te halen, verdubbelt hiermee de overlevingskans van het slachtoffer.

Ik kan via AEDassist een gratis AED krijgen. Deze AED wordt gesponsord door diverse bedrijven en wordt mij dan gratis ter beschikking gesteld, zolang ik burgerhulpverlener ben.

Om deze AED te krijgen, moet ik zoveel mogelijk stemmen verzamelen. Dit stemmen kost u slechts 1 minuut. Ga hiervoor naar de volgende website, https://aedassist.nl/burgerhulpverlener/peter-spiegelenburg/ klik op de oranje knop, vul uw naam en e-mailadres in, en zodra u de bevestigingsmail ontvangt, klikt u daar nog even op de link.
Er zijn geen verborgen valkuien aan deze actie verbonden, u zit nergens aan vast. Daar houd ik zelf ook niet van.

Mocht de actie lukken, en ik krijg een gratis AED, zal ik nogmaals een artikel schrijven op RegioPurmerend.

AEDassist zoekt ook nog meer sponsoren om deze actie te kunnen uitbreiden.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
17.1 ° C
18 °
16 °
78 %
8.5kmh
80 %
di
17 °
wo
21 °
do
23 °
vr
25 °
za
28 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.