Het vogelbos in de Purmer-Noord (video)

Purmerend – Een echt Vogelbos en Halmbos in Purmerend. Dat hebben bewoners van de Schoof- en Halmstraat in de Purmer-Noord samen met de gemeente en NL-doet gerealiseerd. Buurtbewoners Sandra Mulder en Randy den Boer zijn enthousiast. Door draagvlak in de buurt te creëren heeft de buurtvereniging Schoof-Halm het voor elkaar gekregen om dit initiatief te ontplooien.

Vogelhuisjes, een pad die door de bossage loopt en voederhuisjes. Een klassiek voorbeeld van participeren met buurtbewoners om de buurt leuker te maken. Randy geeft in de video ook tips aan hoe je dit bereikt en hoe je door pro-actief op te stellen dit soort initiatieven bij de gemeente voor elkaar krijgt.

Meer informatie op: https://www.facebook.com/profile.php?id=100013654127887

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*