NatuurPurmerend

Het vogelbos in de Purmer-Noord (video)

Purmerend – Een echt Vogelbos en Halmbos in Purmerend. Dat hebben bewoners van de Schoof- en Halmstraat in de Purmer-Noord samen met de gemeente en NL-doet gerealiseerd. Buurtbewoners Sandra Mulder en Randy den Boer zijn enthousiast. Door draagvlak in de buurt te creëren heeft de buurtvereniging Schoof-Halm het voor elkaar gekregen om dit initiatief te ontplooien.

Vogelhuisjes, een pad die door de bossage loopt en voederhuisjes. Een klassiek voorbeeld van participeren met buurtbewoners om de buurt leuker te maken. Randy geeft in de video ook tips aan hoe je dit bereikt en hoe je door pro-actief op te stellen dit soort initiatieven bij de gemeente voor elkaar krijgt.

Meer informatie op: https://www.facebook.com/profile.php?id=100013654127887

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.