Purmerend

Terminaal zieke Purmerendse ziet laatste droom in vervulling gaan (video)

Purmerend – De 70-jarige mevrouw Goossens uit Purmerend is terminaal ziek. Ze heeft niet lang meer te leven, maar heeft nog één grote wens: een keer rijden in een Amerikaanse truck.

Volgens dochter Mirjam wil haar moeder al jaren in zo’n wagen rijden. “Ze droomde altijd dat ze in zo’n grote vrachtwagen reed. Dat was ook haar wens, dat ze zelf in zo’n auto mee kon rijden. En die wens is nu uitgekomen.”

Mevrouw Goossens geniet zichtbaar van de rit. Ze kan amper geloven dat ze dit meemaakt, ook haar familie is aangedaan. “Ik ben flabbergasted gewoon. Om mijn moeder zo te zien genieten, heerlijk”, aldus dochter Esther.

Bron: Mediapartner NH-Nieuws.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.