* KermisPurmerend

Burgemeester opent kermis (fotoverslag)

Purmerend – Ondanks dat de kermis gisteren wegens hemelvaart al open was, is vandaag officieel de kermis geopend. Zoals gebruikelijk gaan dan de burgemeester, wethouders en genodigden een rondje over de kermis maken.

Na verschillende toespraken ging de delegatie de kermis over. We hebben een paar details: de burgemeester durfde niet in de 60 meter hoge attractie “Around the World”, maar kan wel schieten als de beste. Wethouder Hegger was helemaal blij met de 60 meter hoge attractie. Gekscherend: “Een fantastisch uitzicht. Je zal straks maar op de bovenste verdieping van de hoogbouw wonen.” Wethouder Rotgans gaf iedereen een lesje sturen en botsen in de botsauto’s.

Foto’s: Haico Kats.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Leuk voor de foto,s de gemeenteraad op de kermis, Hopelijk hebben ze wel betaald !!

    Redactie: Dat is in veel gevallen gebeurd.

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: