Purmerend

Inloopavonden vervolg tijdelijke woningen

Purmerend – De gemeente organiseert op 11 en 13 september 2018 inloopavonden over de realisatie van de tijdelijke woningen. Op deze avond worden de aangepaste tekeningen gepresenteerd. Mensen kunnen deze bekijken en hierover vragen stellen. Er is geen vast programma.

Op 26 april heeft de gemeenteraad de plannen goedgekeurd om circa 120 tijdelijke woningen te plaatsen in Purmerend, verspreid over vier locaties: Etserstraat, Karekietpark, Westerweg 69 en aan de Kanaaldijk. In opdracht van de raad zijn de locaties, in samenspraak met de betrokkenen, verder uitgewerkt.

Programma

  • Dinsdag 11 september tussen 19.00 en 21.00 uur in wijkcentrum De Inval (Karekietpark 16)
  • Donderdag 13 september tussen 19.00 en 21.00 uur in Kinder- en Tienercentrum Riekstraat (Riekstraat)

Belangstellenden, ook voor de andere locaties Westerweg 69 en de Kanaaldijk, zijn van harte welkom. De tekeningen van alle locaties zijn bij beide bijeenkomsten in te zien.

Toewijzing

Op welke manier mensen in aanmerking kunnen komen voor de woningen is nog niet bekend. Via de website www.woneninpurmerend.nl/tijdelijkewoningen kunnen mensen op de hoogte blijven van de ontwikkelingen. Naar verwachting wordt hierover medio oktober 2018 meer duidelijk.

Aanbesteding

De aanbesteding van de tijdelijke woningen staat op Aanbestedingskalender. Dit betekent dat de aanbesteding is begonnen en aannemers zich kunnen inschrijven voor deze klus. In de aanbestedingscommissie hebben enkele bewoners van het Karekietpark en de Etserstraat zitting.

Gemeente Purmerend plaatst 120 containerwoningen

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.