9.9 C
Purmerend
dinsdag 19 maart 2024
HomePurmerendInloopavonden vervolg tijdelijke woningen

Inloopavonden vervolg tijdelijke woningen

Purmerend – De gemeente organiseert op 11 en 13 september 2018 inloopavonden over de realisatie van de tijdelijke woningen. Op deze avond worden de aangepaste tekeningen gepresenteerd. Mensen kunnen deze bekijken en hierover vragen stellen. Er is geen vast programma.

Op 26 april heeft de gemeenteraad de plannen goedgekeurd om circa 120 tijdelijke woningen te plaatsen in Purmerend, verspreid over vier locaties: Etserstraat, Karekietpark, Westerweg 69 en aan de Kanaaldijk. In opdracht van de raad zijn de locaties, in samenspraak met de betrokkenen, verder uitgewerkt.

Programma

  • Dinsdag 11 september tussen 19.00 en 21.00 uur in wijkcentrum De Inval (Karekietpark 16)
  • Donderdag 13 september tussen 19.00 en 21.00 uur in Kinder- en Tienercentrum Riekstraat (Riekstraat)

Belangstellenden, ook voor de andere locaties Westerweg 69 en de Kanaaldijk, zijn van harte welkom. De tekeningen van alle locaties zijn bij beide bijeenkomsten in te zien.

Toewijzing

Op welke manier mensen in aanmerking kunnen komen voor de woningen is nog niet bekend. Via de website www.woneninpurmerend.nl/tijdelijkewoningen kunnen mensen op de hoogte blijven van de ontwikkelingen. Naar verwachting wordt hierover medio oktober 2018 meer duidelijk.

Aanbesteding

De aanbesteding van de tijdelijke woningen staat op Aanbestedingskalender. Dit betekent dat de aanbesteding is begonnen en aannemers zich kunnen inschrijven voor deze klus. In de aanbestedingscommissie hebben enkele bewoners van het Karekietpark en de Etserstraat zitting.

Gemeente Purmerend plaatst 120 containerwoningen



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,838FansLike
2,540VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
9.9 ° C
10.6 °
8.9 °
81 %
3.6kmh
98 %
di
15 °
wo
14 °
do
11 °
vr
10 °
za
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.