GemeentePurmerendverkeer

Herstelwerkzaamheden wegdek 20/21 augustus

Purmerend – Op maandag 20 augustus en dinsdag 21 augustus zal de gemeente Purmerend herstelwerkzaamheden laten uitvoeren aan het asfalt op meerdere plekken in Purmerend. Het gaat om scheuren die in het wegdek zijn ontstaan door de vorst van afgelopen winter.

De gemeente heeft op dit moment een route uitgestippeld door de stad heen. Zwakke delen van het asfalt op de Salvador Allendelaan, Ds. Martin Luther Kingweg, Van IJsendijkstraat, Grotenhuysweg en Nieuwe Gouw worden aangepakt.

Om de overlast voor het verkeer zo veel mogelijk te beperken vinden de werkzaamheden plaats tussen 20:00 uur en 06:00 uur.  Verkeersregelaars zullen aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden.

Inwoners die een suggestie hebben voor een stuk waar herstelwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden, kunnen contact opnemen met het KCC via het algemene nummer (0299) 452 452. De gemeente kijkt dan of de desbetreffende plek al bekend is en of deze extra toegevoegd kan worden aan de herstelroute.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.