16.3 C
Purmerend
maandag 27 mei 2024
HomeGemeenteHerstelwerkzaamheden wegdek 20/21 augustus

Herstelwerkzaamheden wegdek 20/21 augustus

Purmerend – Op maandag 20 augustus en dinsdag 21 augustus zal de gemeente Purmerend herstelwerkzaamheden laten uitvoeren aan het asfalt op meerdere plekken in Purmerend. Het gaat om scheuren die in het wegdek zijn ontstaan door de vorst van afgelopen winter.

De gemeente heeft op dit moment een route uitgestippeld door de stad heen. Zwakke delen van het asfalt op de Salvador Allendelaan, Ds. Martin Luther Kingweg, Van IJsendijkstraat, Grotenhuysweg en Nieuwe Gouw worden aangepakt.

Om de overlast voor het verkeer zo veel mogelijk te beperken vinden de werkzaamheden plaats tussen 20:00 uur en 06:00 uur.  Verkeersregelaars zullen aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden.

Inwoners die een suggestie hebben voor een stuk waar herstelwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden, kunnen contact opnemen met het KCC via het algemene nummer (0299) 452 452. De gemeente kijkt dan of de desbetreffende plek al bekend is en of deze extra toegevoegd kan worden aan de herstelroute.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,929FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
16.3 ° C
17.2 °
15 °
72 %
4kmh
67 %
ma
18 °
di
18 °
wo
15 °
do
14 °
vr
17 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.