Purmerend

Mick Harren: “Vreselijk veel spijt” (video)

Purmerend – Mick Harren heeft vreselijk veel spijt van het bedreigen van zijn voormalige stiefzoon in een horecazaak in Purmerend. Dat zei de volkszanger vrijdagavond in Shownieuws, waar hij voor het eerst zijn verhaal deed nadat hij elf dagen vastzat in de gevangenis.

Mick is nu één dag op vrije voeten, afwachtend wat de rechter besluit naar aanleiding van het onderzoek. In de studio van Shownieuws vertelt hij voor het eerst zijn kant van het verhaal.

“Ik heb er echt heel veel spijt van. Ik zeg je eerlijk, het is de hel op aarde”, zei Mick over zijn tijd in de cel. “En ik begrijp dat je gestraft moet worden voor je daden. Nou ik heb nu al mijn portie gehad, en ik weet nog niet wat mij te wachten staat.” 8 november moet Mick voor de rechtbank verschijnen.

Mick Harren onder voorwaarden geschorst uit voorarrest

Voorarrest Mick Harren met twee weken verlengd

 


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.