* Nazomer FeestweekEvenementPurmerend

Hengstenbal gaat door in andere vorm

Purmerend – In Purmerend ontstond de afgelopen weken onrust over het hengstenbal. De vergunning zou te laat zijn aangevraagd en daardoor zou het evenement dit jaar niet doorgaan, zo was in de wandelgangen te horen. Inmiddels is duidelijk dat op 13 september het hengstenbal door gaat, weliswaar in een andere vorm. Diverse horecaondernemers op het plein hebben eigen muziek, DJ’s en livemuziek hebben geregeld.

Dit jaar met meer artiesten dan ooit, en zij treden allen op ‘binnen’ in de verschillende horecazaken op de Koemarkt. Het Hengstenbal wordt dit jaar dus DE GROOTSTE KROEGENTOCHT VAN HET JAAR!, laat cafe Aad de Wolf of haar facebookpagina weten.

Het Koemarkt Purmerend laat via een privebericht het volgende aan ons weten: “Er zijn diverse redenen waarom er door de gezamenlijke ondernemers is besloten het Hengstenbal dit jaar in deze vorm te doen. Het wordt gewoon weer een hele gezellige avond met allerlei artiesten in de verschillende restaurants en cafés”.

De datum 13 september kan in ieder geval weer in alle agenda’s. Zodra de paarden op de kortebaan-draverij gefinisht zijn, gaat het feest door op de Koemarkt.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.