18.3 C
Purmerend
zaterdag 13 april 2024
Home* Nazomer FeestweekHengstenbal gaat door in andere vorm

Hengstenbal gaat door in andere vorm

Purmerend – In Purmerend ontstond de afgelopen weken onrust over het hengstenbal. De vergunning zou te laat zijn aangevraagd en daardoor zou het evenement dit jaar niet doorgaan, zo was in de wandelgangen te horen. Inmiddels is duidelijk dat op 13 september het hengstenbal door gaat, weliswaar in een andere vorm. Diverse horecaondernemers op het plein hebben eigen muziek, DJ’s en livemuziek hebben geregeld.

Dit jaar met meer artiesten dan ooit, en zij treden allen op ‘binnen’ in de verschillende horecazaken op de Koemarkt. Het Hengstenbal wordt dit jaar dus DE GROOTSTE KROEGENTOCHT VAN HET JAAR!, laat cafe Aad de Wolf of haar facebookpagina weten.

Het Koemarkt Purmerend laat via een privebericht het volgende aan ons weten: “Er zijn diverse redenen waarom er door de gezamenlijke ondernemers is besloten het Hengstenbal dit jaar in deze vorm te doen. Het wordt gewoon weer een hele gezellige avond met allerlei artiesten in de verschillende restaurants en cafés”.

De datum 13 september kan in ieder geval weer in alle agenda’s. Zodra de paarden op de kortebaan-draverij gefinisht zijn, gaat het feest door op de Koemarkt.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,872FansLike
2,545VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
18.3 ° C
19.5 °
16.7 °
71 %
7.2kmh
100 %
za
19 °
zo
11 °
ma
9 °
di
10 °
wo
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.