KRITI is 17 jaar! Tijd voor een feestje!

Purmerend – Wie kent het bekende Griekse restaurant KRITI niet? De horecagelegenheid is een begrip in Purmerend. Een restaurant waar gastvrijheid en lekker eten hoog in het vaandel staan. Erol en zijn team maken het voor iedere gast persoonlijk een feestje.

17 jaar geleden opende het gezellige restaurant aan de Kerkstraat in Purmerend zijn deuren. Tien jaar geleden nam Erol de sleutel over, om het uit te laten groeien tot het bedrijf dat het nu is. Inmiddels is het restaurant uit zijn jasje gegroeid en bivakkeert het – in afwachting van de verbouwing op locatie Kerkstraat – tijdelijk op de Neckerstraat in de locatie van de oude Drie Zwanen.

Om de 17-jarige verjaardag te vieren heeft Kriti de komende tijd allerlei leuke acties in het verschiet. Houd daarvoor de Facebook-pagina van Kriti in de gaten.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*