Evenement

KRITI is 17 jaar! Tijd voor een feestje!

Purmerend – Wie kent het bekende Griekse restaurant KRITI niet? De horecagelegenheid is een begrip in Purmerend. Een restaurant waar gastvrijheid en lekker eten hoog in het vaandel staan. Erol en zijn team maken het voor iedere gast persoonlijk een feestje.

17 jaar geleden opende het gezellige restaurant aan de Kerkstraat in Purmerend zijn deuren. Tien jaar geleden nam Erol de sleutel over, om het uit te laten groeien tot het bedrijf dat het nu is. Inmiddels is het restaurant uit zijn jasje gegroeid en bivakkeert het – in afwachting van de verbouwing op locatie Kerkstraat – tijdelijk op de Neckerstraat in de locatie van de oude Drie Zwanen.

Om de 17-jarige verjaardag te vieren heeft Kriti de komende tijd allerlei leuke acties in het verschiet. Houd daarvoor de Facebook-pagina van Kriti in de gaten.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.